fbpx

Miben voltunk ügyfeleink segítségére

Oázis Computer e-commerce/IT cég

A folyamatosan változó piaci igényekre és a növekvő ügyfélbázisra tekintettel az Oázis Computer-nek olyan partnerre volt szüksége, aki megfelelő technikai támogatással, szakértelemmel és megbízható infrastruktúrával rendelkezik. Ekkor találtak rá a vshosting~-ra, egy elismert és megbízható cloud szolgáltatóra, amely számos modern megoldást és szolgáltatást kínál az ügyfeleknek.

Pilulka.cz e-commerce

A Pilulka csapata kezdettől fogva olyan partnert keresett, aki segít nekik infrastruktúrájuk könnyen skálázható infrastruktúrájuk kialaktásában.
A megbízhatóság mellett fontos szempont volt számukra az is, hogy az új partner proaktívan tudjon fejlesztési javaslatokat tenni. Röviden: egy olyan szolgáltatóra volt szükségük, amely képes egy kisvállalkozás gyors növekedését kezelni.

Shopsys.cz e-commerce / IT cég

Az EPYC processzorokra való átállás javította a teljesítményét, és közel 63%-kal csökkentette a webáruház betöltési idejét.
Néhány példa a Shopsys-on futó projektekből: a Bushman szabadidő ruházati kiskereskedő oldala most 56%-kal gyorsabban tölt be, a Pavlík Papershop 62%-kal, az EMOS elektronikai áruház pedig lenyűgözően 63%-kal gyorsabban.

datart.cz e-commerce

A HP Tronic társaság közismerten a DATART.cz/DATART.sk, a Kasa.cz, a HEJ.sk, az Euronics és az Eta webáruházakat működteti. Épp az utolsó említett webáruháznak köszönhetően döntött a HP Tronic Zlín cég, hogy a DATART-ot a vshosting alá helyezi át. Ezt már megelőzte az Euronics és az ETA márkák kapcsán folytatott kiváló együttműködés, ahol a hostingban különösen a problémakezelések proaktív módját és a webes alkalmazások módosításainak széleskörű javaslatait értékelték, amit végül sikeresen kihasználtak.

playzone.cz online projekt

A vshosting műszaki támogatásának minőségét már rögtön az együttműködésünk elején kipróbálták. Az új platform indulása után rakétasebességgel nőtt a webes látogatók és játékosok száma. Emellett nem lassult a web, és egyáltalán nem omlott össze.
A Playzone-nak ezért nincs szüksége inhouse emberre, csupán a szerverekre. Bár elsőre drágább változatnak tűnhet, valójában a Playzone szerint hatalmas pénzügyi megtakarítás, időtakarékosság, és nem utolsó sorban számos gondtól is megkímélték magukat.

ČSFD online projekt

Csehországban szinte nincs, aki ne ismerné a cseh-szlovák filmes adatbázist, a ČSFD-t. A filmjeik értékelése a filmkedvelők többségének kulcsfontosságú mutatót jelent arra, hogy megéri-e a filmeket megnézni. A vshosting által nyújtott 17 évnyi hosting szolgáltatás használatával a ČSFD számos elismerést gyűjtött be a Népszerűségi díjtól egészen a cseh internetes közösség számára legérdekesebb projekteket kutató Křišťálová Lupa által az „Eszközök és szolgáltatások” kategóriában kiosztott elismerésig. Abban, hogy minden a várakozásoknak megfelelően működjön, a ČSFD-nek a vshosting~ nyújt segítséget

Blueghost.cz ügynökség

A Blueghost digitális ügynökség ügyfeleinek készülő minden egyes megvalósítási projektnek megvan a maga sajátossága. Ezért is kerestek olyan partnert, aki ezeket az eltérő sajátosságokat felvállalja, és megbízható, rugalmas megoldásokkal áll elő.
Néha az éjszaka közepén kell finomítaniuk a műszaki megoldásokat – ezért a gyors nonstop támogatás, amely tudja, mit csinál, szintén kulcsfontosságú volt a számukra.

picasee.cz e-commerce

Talán az összes webáruház arról álmodik, hogy az üzleti sikerek mellett olyan dolgokat alkosson, aminek van értelme, és jól működik. Annyira vonzzák a vevőket, hogy mérlegelniük kell az egész infrastruktúra megerősítését.
Talán mondhatjuk: “A dream come true” (az álmok valóra válnak) A Picasee és a Student-eShop mobiltokokkal, kiegészítőkkel és más műszaki árucikkel kereskedő webáruházra ez kiváltképp igaz.

Lékárna.cz e-commerce

A vshosting~-gal szembeni igények világosak voltak. Egységesíteni kellett az infrastruktúrát minden projekt számára a Kubernetes-re való átállással, és összességében biztosítani kellett a csúcsszintű megoldást a nagyságukhoz mért modern webáruházaikhoz.
Természetes volt a nagyszámú látogatottság szerinti működés és a tapasztalt adminisztrátorok proaktív hozzáállása.

Rólunk mondták

avatar - items_0

Szeretnénk kiemelni a rendkívül nyitott, közvetlen és fair kommunikációt mind a kiosztott Account manager részéről, mind pedig a vshosting technikusai részéről, aki maximálisan a segítségünkre voltak mind az IT infrastruktúra tervezésében, mind az ezt követő alkalmazásában és az üzembehelyezés utáni finomhangolásnál.

Ing. Jakub Lasch IT manager HP TRONIC Zlín
avatar - items_1

A kiszállítás optimalizálás rendkívül igényes alkalmazása számára, amelyeket az e-commerce, a forgalmazás és az ipar nagyszabású belföldi és külföldi szereplői számára nyújtunk a vshosting~ tökéletes választás.

Tomáš Pajonk a SolverTech cég ügyvezetője
avatar - items_2

Mérhetetlenül elégedettek vagyunk a vshosting~ szolgáltatásaival. Ennek elsődleges oka, hogy amit ígérnek, azt teljesítik. Számunkra a legalapvetőbb momentum, hogy a szerverünk a beavatkozásunk nélkül is fut. Bármikor a nonstop támogatáshoz fordultunk, minden problémánkra megoldást találtak.

Ruslan Skopal a Trenýrkárna.cz társtulajdonosa
avatar - items_3

Az infrastruktúra áthelyezése a vshosting~ alá az egyik legjobb vezetői döntésünk volt az utóbbi években. Éjfél előtt öt perccel hoztuk meg.

Ing. Tomáš Bek IT vezető, Pears Health Cyber (Lékárna.cz)
avatar - items_4

A vshosting~-gal folytatott hosszútávú együttműködésünk megtanított arra, hogy mennyire megbízható partnerünk, bármilyen gyorsan is növekszünk. Az időben jött figyelmeztetésüknek és az infrastruktúránk villámgyors frissítésének köszönhetően megelőzhettük a potenciális gondokat, de különösen az e-commerce projekteknek köszönhetően sokkal többet tudunk értékesíteni.

Václav Macíček a Shopsys projektmenedzsere
avatar - items_5

Maximálisan elégedettek vagyunk a vshosting-gal. 16 évnyi együttműködés után nem mondhatunk mást. Kiváló AMD EPYC-ink, működő infrastruktúránk van, ami kiválóan elérhető.

Martin Pomothy a ČSFD alapítója és vezérigazgatója (CEO)
avatar - items_6

A vshosting-ra mindig számíthatunk a 7/24 támogatásukra, ahol mindig találtak megoldást az igényeinkre. Az is tetszik, hogy olyan javaslatokat kínálnak, amivel tökéletesedni tudunk.

Lukáš Pilka kreatív igazgató
avatar - items_7

A vshosting~ társaság megoldást nyújtott a korábbi problémáinkra. Az új szerver áttekinthetően kezeli az új kollekciók bevezetését és a La Klara vevői már az alkalmazás után észrevették a webáruház felgyorsulását.

David Žák a Creepy ügynökség társtulajdonosa
avatar - items_8

Az együttműködésünk a várakozásaink szerint alakul. Bár triviálisan hangzik, de sajnos nem megszokott dolog, hogy olyan partnerre bukkanunk, akire számíthatunk, és még visszacsatolást is ad.

Martin Křižan ex CTO, Pilulka Lékárny
avatar - items_9

A vshosting~-gal folytatott hosszútávú együttműködésünk megtanított arra, hogy mennyire megbízható partnerünk, bármilyen gyorsan is növekszünk. Az időben jött figyelmeztetésüknek és az infrastruktúránk villámgyors frissítésének köszönhetően megelőzhettük a potenciális gondokat, de különösen az e-commerce projekteknek köszönhetően sokkal többet tudunk értékesíteni.

Tomáš Balíček a Student-eShop tulajdonosa és ügyvezetője
avatar - items_10

A vshosting~hoz történő áthelyezkedésünk megnyugtatott, mert tudjuk, hogy a teljes háttérmunka biztonságban és a profik kezében van. A korábbi megoldások nem nyújtották azt a biztonságot, hogy minden az ellenőrzésünk alatt áll.

Lukáš Pleskot CEO PLAYzone
avatar - items_11

Ma már a vshosting~ egyet jelent nekem az első választással és a minőség szinonimájával, akárcsak az Apple termékei, ha munkahardverekről van szó.

Rudolf Krčmář CDO UNIGgardin
avatar - items_12

Szeretném hangsúlyozni a vshosting rendkívüli szerepét a technológiai megoldások konzultánsának pozíciójában, ezen felül nagy segítséget kaptunk a Kubernetes-re való transzformációnál.

Dominik Halvoník CTO PowerPlay Studia
avatar - items_13

A gyakorlatban a legfontosabb, hogy minden jól működik és fut anélkül, hogy bármiről is nekünk kellene gondoskodnunk.

Jan Válek a Vaprio.cz tulajdonosa
avatar - items_14

Már az együttműködésünk első napjától érezhető volt a fejlesztői csapatunk és a vshosting~ támogatás közötti jobb kommunikáció, amely szó szerint 7/24-ben működik. Vagyis éjjel-nappal. Sürgős igények esetén elég telefonálnunk, és 60 másodpercen belül felveszi egy emberük közvetlenül az adatközpontban, aki azonnal hozzákezd a problémamegoldáshoz annak forrásánál. Vagyis nem telefonál tovább. Ezt az együttműködésünk fontos szempontjának tartjuk.

Mário Keméň Backend / DevOps Blueweb
avatar - items_15

Engem személy szerint a hosting szolgáltató váltás a vshosting~-ra nyugalommal töltött el. Hiszen tudhatom, hogy a szolgáltatás meghibásodás hardverhiba miatt a minimálisra csökken.

Jan Procházka a Premiere Cinemas műszaki igazgatója
avatar - items_16

A korábbi hostinggal összehasonlítva a vshosting~ sokat segített a szerverünk stabilizálásában és gyorsaságában, amivel a teljes webünk felgyorsult.

Ing. Boris Gogola a Takoy alapítója
avatar - items_17

Évente több százezer fizikai és digitális nemzetközi küldeményt kezelünk. Ilyen nagy mennyiség esetén a legfontosabb számunkra a biztonság és a stabilitás, nem pedig az ár.

Hana Kundrátová CMO Pošta bez hranic

Közép-Európa legnagyobb hosting szolgáltatóként ezen vállalatok minket választottak

+ több ezer további ügyfel

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt