Miben voltunk ügyfeleink segítségére

Pilulka.cz e-commerce

A Pilulka cég már a vállalkozása kezdetén olyan partnert keresett, aki az infrastruktúráját oly módon állítja be, hogy az könnyen skálázható legyen.
A megbízhatóságon kívül fontos szempont volt a fejlesztési tervek proaktív javaslatának képessége is. Egyszerűen egy olyan partnerre volt szükségük, aki egy kis vállalkozás hatalmassá növekedését is kezelni tudja.

Shopsys.cz e-commerce / IT cég

Az EPYC processzorokra átállás a teljes megoldás teljesítményét növelte, és 63%-kal felgyorsította a webáruházak Shopsys-re átállását.
A Shopsys-en zajló projektek közül csak néhány példát említenék: a Bushman szabadidő ruházati kereskedőnél a hardver frissítés után a honlap betöltése 56%-kal felgyorsult, a Papírnictví Pavlík cégnél ugyanez 62%-kal, sőt az EMOS műszaki webáruháznál 63%-kal lett gyorsabb.

datart.cz e-commerce

A HP Tronic társaság közismerten a DATART.cz/DATART.sk, a Kasa.cz, a HEJ.sk, az Euronics és az Eta webáruházakat működteti. Épp az utolsó említett webáruháznak köszönhetően döntött a HP Tronic Zlín cég, hogy a DATART-ot a vshosting alá helyezi át. Ezt már megelőzte az Euronics és az ETA márkák kapcsán folytatott kiváló együttműködés, ahol a hostingban különösen a problémakezelések proaktív módját és a webes alkalmazások módosításainak széleskörű javaslatait értékelték, amit végül sikeresen kihasználtak.

playzone.cz online projekt

A vshosting műszaki támogatásának minőségét már rögtön az együttműködésünk elején kipróbálták. Az új platform indulása után rakétasebességgel nőtt a webes látogatók és játékosok száma. Emellett nem lassult a web, és egyáltalán nem omlott össze.
A Playzone-nak ezért nincs szüksége inhouse emberre, csupán a szerverekre. Bár elsőre drágább változatnak tűnhet, valójában a Playzone szerint hatalmas pénzügyi megtakarítás, időtakarékosság, és nem utolsó sorban számos gondtól is megkímélték magukat.

ČSFD online projekt

Csehországban szinte nincs, aki ne ismerné a cseh-szlovák filmes adatbázist, a ČSFD-t. A filmjeik értékelése a filmkedvelők többségének kulcsfontosságú mutatót jelent arra, hogy megéri-e a filmeket megnézni. A vshosting által nyújtott 16 évnyi hosting szolgáltatás használatával a ČSFD számos elismerést gyűjtött be a Népszerűségi díjtól egészen a cseh internetes közösség számára legérdekesebb projekteket kutató Křišťálová Lupa által az „Eszközök és szolgáltatások” kategóriában kiosztott elismerésig. Abban, hogy minden a várakozásoknak megfelelően működjön, a ČSFD-nek a vshosting~ nyújt segítséget

Blueghost.cz ügynökség

A Blueghost digitális ügynökség ügyfeleinek készülő minden egyes megvalósítási projektnek megvan a maga sajátossága. Ezért is kerestek olyan partnert, aki ezeket az eltérő sajátosságokat felvállalja, és megbízható, rugalmas megoldásokkal áll elő.
Néha az éjszaka közepén kell finomítaniuk a műszaki megoldásokat – ezért a gyors nonstop támogatás, amely tudja, mit csinál, szintén kulcsfontosságú volt a számukra.

picasee.cz e-commerce

Talán az összes webáruház arról álmodik, hogy az üzleti sikerek mellett olyan dolgokat alkosson, aminek van értelme, és jól működik. Annyira vonzzák a vevőket, hogy mérlegelniük kell az egész infrastruktúra megerősítését.
Talán mondhatjuk: “A dream come true” (az álmok valóra válnak) A Picasee és a Student-eShop mobiltokokkal, kiegészítőkkel és más műszaki árucikkel kereskedő webáruházra ez kiváltképp igaz.

Lékárna.cz e-commerce

A vshosting~-gal szembeni igények világosak voltak. Egységesíteni kellett az infrastruktúrát minden projekt számára a Kubernetes-re való átállással, és összességében biztosítani kellett a csúcsszintű megoldást a nagyságukhoz mért modern webáruházaikhoz.
Természetes volt a nagyszámú látogatottság szerinti működés és a tapasztalt adminisztrátorok proaktív hozzáállása.

Trenýrkárna e-commerce

A trenyrkarna.cz alsónemű webáruháznak pontosan testre szabott szervermegoldást hoztunk létre. Nem „dobozos megoldást”, hanem a webáruházuk aktuális igényeihez szabott, a részletekig kidolgozott megoldási rendszert. Egyúttal semmiről sem kell gondoskodniuk, és tudják, hogyan növekszenek, a vshosting~ műszakilag mindig alkalmazkodni fog hozzájuk.

Rólunk mondták

avatar - items_0

Szeretnénk kiemelni a rendkívül nyitott, közvetlen és fair kommunikációt mind a kiosztott Account manager részéről, mind pedig a vshosting technikusai részéről, aki maximálisan a segítségünkre voltak mind az IT infrastruktúra tervezésében, mind az ezt követő alkalmazásában és az üzembehelyezés utáni finomhangolásnál.

Ing. Jakub Lasch IT manager HP TRONIC Zlín
avatar - items_1

A kiszállítás optimalizálás rendkívül igényes alkalmazása számára, amelyeket az e-commerce, a forgalmazás és az ipar nagyszabású belföldi és külföldi szereplői számára nyújtunk a vshosting~ tökéletes választás.

Tomáš Pajonk a SolverTech cég ügyvezetője
avatar - items_2

Mérhetetlenül elégedettek vagyunk a vshosting~ szolgáltatásaival. Ennek elsődleges oka, hogy amit ígérnek, azt teljesítik. Számunkra a legalapvetőbb momentum, hogy a szerverünk a beavatkozásunk nélkül is fut. Bármikor a nonstop támogatáshoz fordultunk, minden problémánkra megoldást találtak.

Ruslan Skopal a Trenýrkárna.cz társtulajdonosa
avatar - items_3

Az infrastruktúra áthelyezése a vshosting~ alá az egyik legjobb vezetői döntésünk volt az utóbbi években. Éjfél előtt öt perccel hoztuk meg.

Ing. Tomáš Bek IT vezető, Pears Health Cyber (Lékárna.cz)
avatar - items_4

A vshosting~-gal folytatott hosszútávú együttműködésünk megtanított arra, hogy mennyire megbízható partnerünk, bármilyen gyorsan is növekszünk. Az időben jött figyelmeztetésüknek és az infrastruktúránk villámgyors frissítésének köszönhetően megelőzhettük a potenciális gondokat, de különösen az e-commerce projekteknek köszönhetően sokkal többet tudunk értékesíteni.

Václav Macíček a Shopsys projektmenedzsere
avatar - items_5

Maximálisan elégedettek vagyunk a vshosting-gal. 16 évnyi együttműködés után nem mondhatunk mást. Kiváló AMD EPYC-ink, működő infrastruktúránk van, ami kiválóan elérhető.

Martin Pomothy a ČSFD alapítója és vezérigazgatója (CEO)
avatar - items_6

A vshosting-ra mindig számíthatunk a 7/24 támogatásukra, ahol mindig találtak megoldást az igényeinkre. Az is tetszik, hogy olyan javaslatokat kínálnak, amivel tökéletesedni tudunk.

Lukáš Pilka kreatív igazgató
avatar - items_7

A vshosting~ társaság megoldást nyújtott a korábbi problémáinkra. Az új szerver áttekinthetően kezeli az új kollekciók bevezetését és a La Klara vevői már az alkalmazás után észrevették a webáruház felgyorsulását.

David Žák a Creepy ügynökség társtulajdonosa
avatar - items_8

Az együttműködésünk a várakozásaink szerint alakul. Bár triviálisan hangzik, de sajnos nem megszokott dolog, hogy olyan partnerre bukkanunk, akire számíthatunk, és még visszacsatolást is ad.

Martin Křižan ex CTO, Pilulka Lékárny
avatar - items_9

A vshosting~-gal folytatott hosszútávú együttműködésünk megtanított arra, hogy mennyire megbízható partnerünk, bármilyen gyorsan is növekszünk. Az időben jött figyelmeztetésüknek és az infrastruktúránk villámgyors frissítésének köszönhetően megelőzhettük a potenciális gondokat, de különösen az e-commerce projekteknek köszönhetően sokkal többet tudunk értékesíteni.

Tomáš Balíček a Student-eShop tulajdonosa és ügyvezetője
avatar - items_10

A vshosting~hoz történő áthelyezkedésünk megnyugtatott, mert tudjuk, hogy a teljes háttérmunka biztonságban és a profik kezében van. A korábbi megoldások nem nyújtották azt a biztonságot, hogy minden az ellenőrzésünk alatt áll.

Lukáš Pleskot CEO PLAYzone
avatar - items_11

Ma már a vshosting~ egyet jelent nekem az első választással és a minőség szinonimájával, akárcsak az Apple termékei, ha munkahardverekről van szó.

Rudolf Krčmář CDO UNIGgardin
avatar - items_12

Szeretném hangsúlyozni a vshosting rendkívüli szerepét a technológiai megoldások konzultánsának pozíciójában, ezen felül nagy segítséget kaptunk a Kubernetes-re való transzformációnál.

Dominik Halvoník CTO PowerPlay Studia
avatar - items_13

A gyakorlatban a legfontosabb, hogy minden jól működik és fut anélkül, hogy bármiről is nekünk kellene gondoskodnunk.

Jan Válek a Vaprio.cz tulajdonosa
avatar - items_14

Már az együttműködésünk első napjától érezhető volt a fejlesztői csapatunk és a vshosting~ támogatás közötti jobb kommunikáció, amely szó szerint 7/24-ben működik. Vagyis éjjel-nappal. Sürgős igények esetén elég telefonálnunk, és 60 másodpercen belül felveszi egy emberük közvetlenül az adatközpontban, aki azonnal hozzákezd a problémamegoldáshoz annak forrásánál. Vagyis nem telefonál tovább. Ezt az együttműködésünk fontos szempontjának tartjuk.

Mário Keméň Backend / DevOps Blueweb
avatar - items_15

Engem személy szerint a hosting szolgáltató váltás a vshosting~-ra nyugalommal töltött el. Hiszen tudhatom, hogy a szolgáltatás meghibásodás hardverhiba miatt a minimálisra csökken.

Jan Procházka a Premiere Cinemas műszaki igazgatója
avatar - items_16

A korábbi hostinggal összehasonlítva a vshosting~ sokat segített a szerverünk stabilizálásában és gyorsaságában, amivel a teljes webünk felgyorsult.

Ing. Boris Gogola a Takoy alapítója

Közép-Európa legnagyobb hosting szolgáltatóként ezen vállalatok minket választottak

+ több ezer további ügyfel

Az elmúlt 16 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Egyeztessen konzultációt

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét

Vagy hívjon a következő telefonszámon

+36 80 206 005 24/7 üzemben
ajanlat@vshosting.hu
Másolás
Visszahívjuk Önt
PŘIDEJTE SE K ÚSPĚŠNÝM FIRMÁM
Ušetřete si čas a napište si o nezávazný audit vašeho technického řešení zdarma.
Ušetřete si čas a napište si o nezávazný audit vašeho technického řešení zdarma.
PŘIDEJTE SE K ÚSPĚŠNÝM FIRMÁM
NÁVRH INFRASTRUKTURY ZDARMA
Nechte si od našich expertů ZCELA ZDARMA A NEZÁVAZNĚ navrhnout serverovou infrastrukturu s kompletní správou. Stačí zanechat svůj e-mail.
Nechte si od našich expertů ZCELA ZDARMA A NEZÁVAZNĚ navrhnout serverovou infrastrukturu s kompletní správou. Stačí zanechat svůj e-mail.
NÁVRH INFRASTRUKTURY ZDARMA
AKCE NA HOSTING JEN DO KONCE MĚSÍCE
Managed server na míru a o 20 % levněji! Zanechte NEZÁVAZNĚ e-mail a nepropásněte šanci na slevu.
Managed server na míru a o 20 % levněji! Zanechte NEZÁVAZNĚ e-mail a nepropásněte šanci na slevu.
AKCE NA HOSTING JEN DO KONCE MĚSÍCE
BEZPLATNÁ KONZULTACE a návrh infrastruktury
Nepropásněte šanci na konzultaci i návrh infrastruktury ZDARMA. Stačí zanechat e-mail.
Nepropásněte šanci na konzultaci i návrh infrastruktury ZDARMA. Stačí zanechat e-mail.
BEZPLATNÁ KONZULTACE a návrh infrastruktury
FREE CONSULTATION and infrastructure design
Don’t miss out on getting a consultation and infrastructure design for FREE. Just leave your email below.
Don’t miss out on getting a consultation and infrastructure design for FREE. Just leave your email below.
FREE CONSULTATION and infrastructure design
AKCE NA HOSTING JEN DO KONCE MĚSÍCE
Managed server na míru a o 20 % levněji! Zanechte NEZÁVAZNĚ e-mail a nepropásněte šanci na slevu.
Managed server na míru a o 20 % levněji! Zanechte NEZÁVAZNĚ e-mail a nepropásněte šanci na slevu.
AKCE NA HOSTING JEN DO KONCE MĚSÍCE
Pouze do konce měsíce!
NENECHTE SI UTÉCT MIMOŘÁDNOU AKCI
Nechte si zcela nezávazně poslat poukaz na návrh Kubernetes řešení na míru.
Pouze do konce měsíce!
NENECHTE SI UTÉCT MIMOŘÁDNOU AKCI
Nechte si zcela nezávazně poslat poukaz na návrh Kubernetes řešení na míru.
Dozvěděli jste se vše, co vás zajímalo?
Pojďme se pobavit o privátním cloudu na hardwaru HPE. Stačí nám na sebe zanechat kontakt.
Zajímá Vás VMware privátní cloud na špičkovém hardwaru HPE?
Zanechte nám kontakt a můžeme se o něm pobavit více.
Jsme největší experti na managed služby na trhu
Ušetřete si čas, napište si o nezávazný audit vašeho technického řešení zdarma nebo se jen s námi pobavte o možnostech.
Ušetřete si čas, napište si o nezávazný audit vašeho technického řešení zdarma nebo se jen s námi pobavte o možnostech.
Jsme největší experti na managed služby na trhu