fbpx

A teljes adatközpont a maximális takarékosságra épül

Fenntartható adatközpont - icon

Fenntartható adatközpont

A prágai adatközpontunkat már a tervezéskor a maximális takarékosság jellemezte. Minden évben további módosításokat végzünk, hogy egyre jobban közelítsünk a fenntarthatósági kötelezettségvállalásunkhoz. 2022 óta az adatközpontunk tanúsított zöld energiával működik.

Takarékos hardverek - icon

Takarékos hardverek

Az új szerver becslések szerint 10%-kal kevesebb energiát fogyaszt a 3 évvel idősebb testvérénél. Ez a megtakarítás kíméli a környezetet és az ügyfeleink pénztárcáját is. Még mielőtt viszont bármilyen szerver upgrad-je megtörténne, mérlegeljük a teljes gazdasági és környezetvédelmi hatását. A vevőkkel történő konzultáció után csak akkor végezzük el az upgrad-et, ha ennek van értelme.

A hűtést a legkisebb részletekig összehangoltuk

Optimalizált szellőztetés - icon

Optimalizált szellőztetés

A hűtés fontos szerepet játszik a szerver energiafogyasztásában. A hűtés nem csak a légkondicionálást jelenti, amelyre minden adatközpontnak szüksége van, hanem a tulajdonképpeni szerver szellőztetését is. Ezt a két rendszert úgy kell összehangolni, hogy a minimálisra csökkenjen az energiafogyasztás. A vshosting~ társaságnál ezt a szellőztetési sebesség csökkentésével az egyes szerverek szintjén, illetve a légkondicionálás teljesítményének enyhe növelésével értük el, ami az elektromos áram fogyasztásának 6%-os csökkenését eredményezte.

Adiabatikus hűtés - icon

Adiabatikus hűtés

A légkondicionáló egységeinket folyamatosan optimalizáljuk a maximális hatékonyság és a minimális energiafogyasztás elérése érdekében. A legmelegebb napokon a légkondicionáló rendszert kiegészítjük az úgynevezett adiabatikus hűtéssel. Ez lényegében a hideg víz légkondicionáló egység kondenzátoraira történő permetezését jelenti, ami csökkenti az energiafogyasztást.

Nagy hangsúlyt fektetünk a felelős hulladékgazdálkodásra is

A hulladék mennyiségének csökkentése - icon

A hulladék mennyiségének csökkentése

A feszültség konzisztenciát és a hőmérsékleti tartományokat érintő szigorú szabványainknak köszönhetően a hardverjeink élettartamát 10-20%-kal növeljük más szolgáltatókkal szemben. Ez a megfelelő hulladéktermelés csökkenéshez vezet.

Szigorú újrahasznosítási politika - icon

Szigorú újrahasznosítási politika

Minden hulladékot újrahasznosítunk, amikor csak lehet. Ez tartalmazza az összes hardvert, és a kapcsolódó tételeket, illetve az irodai hulladékot is. Természetesen mindig biztosítjuk, hogy a szerverek újrahasznosítása előtt biztonságosan és teljesen töröljük az összes adatot.

Első számú célunk, hogy a legjobb szolgáltatásokat nyújtsuk a vevőinknek. A takarékosság ennek elválaszthatatlan része. A vállalatunknál a gazdaságosság és a fenttartható környezet együtt halad.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt