fbpx

Egyedülálló technikai támogatás, megbízhatóság, szakértelem és kiváló ár, avagy miért döntött az Oázis Computer a vshosting~ mellett

~

A vshosting~ előtt cégünk két fizikai szervert bérelt, azonban az ezekkel járó korlátok és problémák számos kihívást jelentettek számunkra. A minimális támogatás, a nehézkes backup megoldás és a kétséges biztonsági védelem hátráltatta az üzletmenetet és növekedést. Azonban mióta megismertük a vshosting~-ot és ők felügyelnek mindent semmilyen problémánk nincs, maximálisan elégedettek vagyunk.

icon -

Az Oázis Computer a számok tükrében

icon -
1,8 milliárd+

forint árbevétel

icon -
2023 óta

közös együttműködés

icon -
15+

munkavállaló

icon -
2005 óta

jelen a magyar piacon

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

Az Oázis Computer a számítástechnikai piac egy meghatározó szereplője Magyarországon, már több mint egy évtizede kínálva kiváló minőségű hardvereket, szoftvereket és szolgáltatásokat ügyfeleinek. Az évek során a cég folyamatosan bővítette portfólióját és szakértelmét, hogy mindig megfeleljen a piaci igényeknek és ügyfeleinek elvárásainak.

A bizonytalan tárhelyszolgáltatástól a csúcsminőségű menedzselt megoldásig


A folyamatosan változó piaci igényekre és a növekvő ügyfélbázisra tekintettel az Oázis Computer-nek olyan partnerre volt szüksége, aki megfelelő technikai támogatással, szakértelemmel és megbízható infrastruktúrával rendelkezik. Ekkor találtak rá a vshosting~-ra, egy elismert és megbízható cloud szolgáltatóra, amely számos modern megoldást és szolgáltatást kínál az ügyfeleknek.

Az egyeztetések során a végleges megoldást egy menedzselt szerverben és a Plesk szolgáltatásban találtuk meg. Ezzel és a vshosting~ megbízhatóságával és kiváló technikai támogatásával különösen kiemelkedővé tette az együttműködést. Ennek köszönhetően az Oázis Computer csapata végre magabiztosan tudott dolgozni, hiszen nem kellett aggódniuk a szerverek és az adatok biztonsága miatt. A vshosting~ által nyújtott 0/24 elérhetőség és támogatás pedig azt jelentette, hogy bármilyen probléma esetén, azonnal számíthattak a szakértők segítségére.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

Megdöbbentően gyors és rugalmas támogatói csapat, tele szakértőkkel


Az Oázis Computer esete jól példázza, hogyan lehet egy cég informatikai infrastruktúráját modernizálni és optimalizálni a megfelelő partner kiválasztásával. A vshosting~ által nyújtott megbízható technikai támogatás, szakértelem és kiváló ár meggyőzte az Oázis Computer vezetését arról, hogy ez az a megoldás, amelyre szükségük van ahhoz, hogy sikeresen folytathassák tevékenységüket és továbbra is az ügyfelek igényeire fókuszálhassanak. 

Az együttműködéssel teljes mértékben elégedett vagyok, mivel a vshosting~ minden problémát megoldott. A kapcsolattartásra és technikai támogatásra pedig nem tudok mást mondani, mint hogy példaértékű. Rendszergazdánk külön kiemelte, hogy hosszú mérnöki pályafutása alatt az a műszaki támogatás, amit a vshosting~ nyújt az eddigi legjobb. 10 pont egy 10-es skálán.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt