fbpx
vshosting~

A Dognet magas rendelkezésre állást és teljesítményt ért el a vshostingnak köszönhetően

~

Egy olyan megoldást kerestünk, amely garantálja szolgáltatásaink lehető legmagasabb szintű elérhetőségét. A vshostinggal való közös együttműködésünknek köszönhetően, már a kezdetektől fogva jelentős javulást tapasztaltunk nemcsak szolgáltatásaink elérhetőségében, hanem azok teljesítményében is.

icon -

Az online világban minden egyes másodpercnyi kiesés egy elmulasztott lehetőséget jelent. A közép-európai és balkáni régiókban jól ismert szlovák affiliate hálózat, a Dognet  éppen ezért egy olyan megbízható partnert keresett, aki szolgáltatásainak maximális elérhetőségét tudja biztosítani. Erre a feladatra a legmegfelelőbb partnernek a vshostingot találták. Ebben az esettanulmányban bemutatjuk, miért tekintik ezt a döntést nemcsak helyesnek, hanem üzleti szempontból is kulcsfontosságúnak.

A Dognet számokban

icon -
2013

a Dognet alapítása

icon -
15 millió euró

jutalék formájában, amit kifizettek 2023-ig

icon -
15

Dognet csapattag

icon -
100% lefedettség

minden, amire szüksége van egy hirdetőnek

Hasonló hosting megoldást keres? Lépjen kapcsolatba velünk!

Jelenlegi szolgáltatásunk

A fő kihívások azonosítása: a Dognet útja a stabil hosting megoldás felé

Ahogy a Dognet növekedett, szükségessé vált az osztott webhostingról egy erősebb és megbízhatóbb hosting infrastruktúrára váltani. A Dognet ügyvezető igazgatója, Štefan Polgári így nyilatkozott: „Ahogy növekedtünk, szükségünk volt egy olyan megoldásra, amely a lehető legjobban biztosítja szolgáltatásaink elérhetőségét. Nem akartunk és továbbra sem szeretnénk saját szerveradminisztrátorokat alkalmazni, ezért külső partnert kerestünk. Több hónapos pályázati eljárás után a vshosting mellett döntöttünk. És egyáltalán nem bántuk meg. Sőt.”

Maximális biztonság, csúcssebesség és magas elérhetőség

Az együttműködés kezdetén a vshosting szakértői csapata egy teljesen testreszabott architektúrát tervezett a Dognet számára. Ez egy teljesen menedzselt, dedikált cluster megoldás volt, amely magas elérhetőséget biztosít, és prémium AMD Epyc processzorokkal virtualizálva működik. A megoldást a NetApp vállalati szintű központi tárolója egészíti ki, ami lehetővé teszi a Dognet számára a magas elérhetőséget, kiváló sebességet és maximális biztonságot a kritikus alkalmazásokhoz.

A vshostingra váltás lehetővé tette a Dognet számára, hogy kihasználja a dedikált HA (High Availability) környezetet, a legmodernebb processzorokat, valamint a rendszerek teljes körű felügyeletét és kezelését, beleértve a terheléselosztókat és adatbázisokat is. „Ez a lépés nemcsak a növekedéshez szükséges skálázhatóságot biztosította számunkra, hanem az ár optimalizálását is a legjobb ár/teljesítmény arány révén” – tette hozzá Polgári.

A vshostingra való áttérés nemcsak a növekedéshez szükséges skálázhatóságot biztosította számunkra, hanem a legjobb ár/teljesítmény aránynak köszönhetően az ár optimalizálását is.

A vshostinggal a Dognet szemmel is jól látható eredményeket ért el

Az együttműködés kezdetétől a Dognet máris jelentős javulást tapasztalt online szolgáltatásainak elérhetőségében és teljesítményében. „Ez volt a helyes döntés, és a jövőben is számítunk a vshostingra” – mondja Štefan Polgári. A vshosting garancia arra, hogy a növekedés és a siker folytatódni fog.

A jövőbe tekintve: hosszú távú elképzelések és tervek

A Dognet története jól bizonyítja, hogy a megfelelő technológiai partner segítségével könnyen le lehet küzdeni a növekedéssel járó kihívásokat, amely jelentősen hozzájárulhat egy digitális vállalkozás jövőjének sikereihez.

We are very satisfied with vshosting. It is our strategic partner, whom I can only recommend.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt