fbpx

23,3 millió PowerPlay Studio játékos játszik a nagy teljesítményű vshosting~ szervereken

~

Szeretnénk kiemelni a vshosting~ tanácsadói és támogatói segítéségét a teljes technológiai megoldásban és a Kubernetesre való átállásban.

icon -

PowerPlay Studio a számok tükrében

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

Az egyik legnagyobb játékfejlesztő stúdió, a PowerPlay Studio már évek óta támaszkodik a vhosting~ szolgáltatásaira. Közösen dolgoztuk át az applikációs szerver teljes infrastruktúráját. A hatalmas managed clusterből áttértünk a Kubernetes által kezelt platformara és a nagyobb teljesítményű hardverekre, amivel a szerverek száma két harmadával csökkent! Ennek köszönhetően a PowerPlay Studio leegyszerűsítette a fejlesztését, és az alkalmazások új verzióinak telepítési folyamatát, ami a fejlesztési stúdiók számára alapvető fontosságú.

A PowerPlay Studio több éven keresztül egy nagy, 20 szerverből álló menedzselt klasztert használt. A klaszteren belül számos, különböző célokra kijelölt alkalmazás és adatbázis-kiszolgáló futott. Tekintettel arra, hogy a PowerPlay Studio gyakran szembesül forgalmi csúcsokkal, és a teljes forgalmuk az idő előrehaladtával folyamatosan növekszik, az infrastruktúrájuknak a lehető legjobban skálázhatónak kellett lennie.

Először mindent biztonságosan áttelepítettünk a Kubetnetesre a laborban, majd átalakítottuk az egész környezetet Kubernetesre.

A Kubernetes kipróbálása után a fejlesztési környezet keretében a PowerPlay Studio-nak teljesen átdolgoztuk az applikációs szerver infrastruktúráját. Minden mobil játékuk a Kubernetes infrastruktúrán és az extra méretű AMD EPYC szervereken fut.

Ez a transzformáció nemcsak a szerverek számát csökkentette két harmadával, hanem jelentős könnyítést nyújtott a fejlesztőknek, akik sokkal egyszerűbben végzik az alkalmazások új verzióinak fejlesztését és monitoringját. (a PowerPlay Studio a Prometheus és a Grafana open-source monitoring eszközeit használja.)

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

Szeretnénk kiemelni a vshosting~ tanácsadói és támogatói segítéségét a teljes technológiai megoldásban és a Kubernetesre való átállásban.

A Kubernetes platformra történő áttérés keretében az email szolgáltatások teljes restrukturalizációját elvégeztük. A marketing célokra kiépítettük a 100 ezer email-küldési kapacitást percenként. „Ez a növelés rendkívüli segítséget nyújt, mind a tranzakciós emailek, mind a marketing üzenetek küldése során,” mondta el Dominik Halvoník.

A PowerPlay Studio a kezdetektől fogva nagyra értékelte az egyéni megközelítésünket.

Talán a legegyedibb dolog a vshosting~-nál a technikai támogatásuk. A válaszidő gyorsasága és módja felbecsülhetetlen. Tapasztalatom szerint a versenytársak technikai támogatása csak Boolean logikával válaszol – megoldottuk/nem oldottuk meg. Ezzel szemben a vshosting~ technikusai segítettek a PowerPlay Studio munkatársainak oktatásában. Elmagyarázták nekik a problémát, ami azt jelenti, hogy munkatársaink könnyebben felismerik a jövőbeli infrastrukturális problémákat. Ez az a fajta hozzáadott érték, amit a vshosting~ nyújt felbecsülhetetlen.

A PowerPlay Studio optimális működésében fontos szerepet játszik a CDN-is. Mivel nemzetközi projektről van szó, elengedhetetlen volt, hogy minden országban és minden körülmények között alacsony késleltetést és válaszidőt biztosítsunk a játékosok számára. A vshosting~-nál ezt könnyedén el tudtuk érni a saját globális CDN-hálózatunknak köszönhetően.

„Nagyra értékeljük a hosszú távú partnerségünket egy, az online szerencsejátékok ilyen fontos szereplőjével.A know-how-nak köszönhetően gond nélkül tartjuk a lépést a gyors modernizációval és a fejlődéssel,” – mondja David Lintimer a vshosting~ CSO-ja.

Nagyra értékeljük a személyes megközelítést a vshosting~-tól. Többek között ez az egyik fő oka a folyamatos együttműködésünknek.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

  1. Ingyenes konzultáció

    Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

  2. Ingyenes megoldástervezet

    Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

  3. Professzionális
    megvalósítással állunk elő

    Előkészítjük a problémamentes migráció
    környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét




    Vagy hívjon a következő telefonszámon

    +36 80 206 005 24/7 üzemben
    ajanlat@vshosting.hu
    Másolás
    Visszahívjuk Önt