fbpx

A Takoy méteráru kereskedés sikeresen terjeszkedik a vhosting~-gal a Magento-ra szabott hosting megoldásnak köszönhetően

~

A korábbi hostinggal összehasonlítva a vshosting~ sokat segített szerverünk stabilizálásában és gyorsításában, amivel a teljes weboldalunk felgyorsult.

icon -

Takoy a számok tükrében

icon -
2011

a Takoy alapításának éve

icon -
Az ügyfelek 99%-a

ajánlja a Takoy-t

icon -
A minőség és az év Rövidáruboltja díj

A 2011-es Év boltja pályázaton

icon -
8 ország

ahová terjeszkedik

Hasonló hosting érdekli? Keressen minket, hogy segíthessünk.

A Takoy szlovákiai méteráru kereskedés sikeresen terjeszkedik Magyarországra, Romániába, Németországba, Olaszországba, Spanyolországba, Hollandiába, Franciaországba és Csehországba. Az értékesítéshez a Magento e-commerce platformot használja, amelynek nagy teljesítményű hostingra és a Magento alkalmazással nagy tapasztalatokkal rendelkező csapatra van szüksége. Ezután már csak össze kell hangolni, és a siker borítékolható. Ahogyan a Takoy esetében is.


A kiskereskedelmi és nagykereskedelmi méteráru forgalmazó Takoy, 2011-ben alakult. Szövet méteráru, melegítőruha szövet, pamut, bőr, nylon, öko-bőr és más textil méteráru forgalmazásával foglalkozik. „Mivel a szövetek a szenvedélyünk, elkezdtük magunk tervezni és később gyártani is,” meséli Boris Gogola, a Takoy alapítója. A szöveteik iránt megnőtt az érdeklődés, ezért hamar terjeszkedni kezdtünk. Először Csehországba, majd Németországban, Spanyolországban, Hollandiában, Franciaországba, Olaszországban és végül Magyarországon is nyitottunk webáruházat.

Azért esett a vshosting~-ra a választásunk, mert az elégedett ismerőseink ajánlották.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A vshosting-nál a Takoy-nak egy nagyon nagy teljesítményű fizikai managed szervere van, és FlexiBee számviteli szoftverjük a kisebb teljesítményű managed cloud-on fut. Egy jól összehangolt e-mail hostingot is használnak. Mivel a Takoy webáruházai és a támogató rendszerei a Magento e-commerce platformra épülnek, amely rendkívül érzékeny a hostingra, biztosítanunk kellett a nagy teljesítményt és az optimális beállításokat. Mindezt azzal a céllal, hogy a teljes megoldás tökéletesen működjön, és ne vesszen el a sebesség, ami a Magento platformon futó webáruházak jellegzetes problémája.

A vshosting-hoz történő átlépésnek köszönhetően a Takoy-nál nagyobb websebességet, és ezáltal nagyobb ügyfélelégedettséget sikerült elérnünk.

A Takoy web gyorsulásában fontos szerepet játszott a vshosting~ adminisztrátorok sokéves tapasztalata a Magento platformot használó webáruházak hosting infrastruktúrájának összehangolásában.

A Magento platform az e-commerce-ben nagyon közkedvelt, mivel képes lefedni a webáruházak minden igényét, az eladástól a raktárkészlet kezelésen át egészen a könyvelésig. Ugyanakkor rendkívül érzékeny a hostingra, különösen annak teljesítményére és optimális beállításaira. Ezért az üzemeltetéséhez tapasztalt hosting szolgáltató szükséges, aki az egész megoldást képes a Magento számára megfelelően konfigurálni és összehangolni.

A Takoy-nak egyénileg a Magento-ra testre szabott hosting megoldást terveztünk és valósítottunk meg.

A Takoy számára a teljes hosting megoldást úgy optimalizáltuk, hogy a Magento platformon futó webáruházuk zökkenőmentesen és mindenekelőtt gyorsan működjön. Ahogy már említettük, a Magento platformot használó webáruház üzemeltetők egyik legnagyobb problémája ugyanis a lassú betöltési sebesség.

A korábbi hostinggal összehasonlítva a vshosting~ sokat segített a szerverünk stabilizálásában és gyorsításában, amivel a teljes weboldalunk felgyorsult.

2019-ben így közösen végeztük el a Magento 2.2 verziójának Magento 2.4.3 verzióra frissítését.


A Magento-ról és arról, mi mindent teszünk az optimális működéséért, a „Magento – akadályok a termelés üzemeltetésében” című cikkünkben olvashat.

Nagyon elégedettek vagyunk a vshosting~ szolgáltatásaival. Bármikor, amikor szükség van rá, 24/7-es ügyfélszolgálatukhoz fordulhatunk, akik azonnal válaszolnak és azonnal foglalkoznak a kérdéseinkkel.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

  1. Ingyenes konzultáció

    Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

  2. Ingyenes megoldástervezet

    Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

  3. Professzionális
    megvalósítással állunk elő

    Előkészítjük a problémamentes migráció
    környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét




    Vagy hívjon a következő telefonszámon

    +36 80 206 005 24/7 üzemben
    ajanlat@vshosting.hu
    Másolás
    Visszahívjuk Önt