fbpx

A Vaprio újítói saját maguk programoznak mindent, és a vshosting~ segít nekik a növekedésben

~

A gyakorlatban számunkra az a legfontosabb, hogy minden jól működjön anélkül, hogy aggódnunk kelljen miatta.

icon -

Vaprio.cz a számok tükrében

icon -
36

speciális Vaprio bolt Csehországban és Szlovákiában

icon -
10 év

piaci működés

icon -
7000

raktári tétel a webáruházukban

icon -
4 év

együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

Több éve dolgozunk együtt a Vaprióval, és együtt megoldottunk már mindenféle váratlan helyzetet, amely egy olyan népszerű webáruházzal kapcsolatban felmerülhet, mint a Vaprio A Vaprio jelentősen terjeszkedik, és nem csak online, hanem 36 fizikai üzletén keresztül is. Csak a webáruházukban 7000 termék van raktáron. Cshország és Szlovákia vezető e-cigaretta-kiskereskedője a vshosting~ menedzselt szolgáltatásait és CDN megoldását használja.

Kezdetben a Vaprio webáruház, akkori nevén Vaše Cigareta (A cigarettád), egy hagyományos VPS webtárhelyen futott. Ahogy azonban a vállalat növekedett, úgy nőttek a műszaki igényei és követelményei is a webáruház zavartalan működésének fenntartása érdekében. Ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az ügyfél a kezdetektől fogva saját alkalmazásokat és rendszereket épített. A házon belüli fejlesztés által biztosított rugalmasság és lehetőségek mellett különösen robusztus backend rendszerrel rendelkeznek, amelyet a végfelhasználó nem is lát, de amely segít a lehető legjobb vásárlói élményt biztosítani.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A webáruházak robusztus megoldása segíti a disztribúciós folyamat sima működését egészen az ügyfél otthonáig.

A tökéletes saját műszaki megoldásainak köszönhetően több ezer termékkel rendelkeznek, és gond nélkül képesek a 36 csehországi és szlovákiai specializált boltjuk ellátását is biztosítani. „A teljesen nulláról induló saját fejlesztéssel állt kapcsolatban a nem mindig teljesen tökéletes alkalmazás tervezet és ennek optimalizációja, amelyet csak később tudtunk továbbfejleszteni, ezért is támasztottunk magasabb igényeket a betöltési sebesség kompenzációjával szemben a szerverteljesítmény oldalon,” közelítette meg a Vaprio.cz tulajdonosa Jan Válek a webáruház indulását.

Bár a Vaprio házon belüli fejlesztési megoldásokat használ, teljes mértékben tisztában vannak a tárhelykezelés kiszervezésének előnyeivel. Van egy jó partnerük, akire támaszkodhatnak. A vshosting~hoz már évekkel ezelőtt felkerésték, és pozitívan értékelik az együttműködést. „Természetesen bárhol felmerülhetnek problémák (általában a mi hibánkból), de a fontos az, hogy gyorsan találjunk olyan megoldást, ami elsőre működik. Idővel, az idén 10 éves fennállását ünneplő cég növekedésével párhuzamosan fokozatosan új szolgáltatásokkal bővültünk, hogy megfeleljünk a növekvő igényeknek” – teszi hozzá az együttműködésről a Vaprio.cz tulajdonosa, Jan Válek.

Több éve dolgozunk együtt a vshosting~-gal, és az együttműködésünket minden szempontból pozitívan értékeljük.

Most a Vaprio a vshosting~ menedzselt szolgáltatásait használja egy CDN-nel együtt. A Vaprio úgy döntött, hogy az adatbázist leválasztja az eredeti egyetlen szerverről, és egy külön erre a célra kijelölt szervert hoz létre. Hozzáadtak egy CDN-t is a statikus elemek (különösen a képek) gyorsabb betöltése érdekében, valamint egy SMTP szervert a kommunikációhoz és a saját alkalmazásukhoz, amely hírleveleket küld az ügyfeleknek, illetve a Git verziókezelő rendszerhez. A vshosting~ hosting megoldások használata során egy zökkenőmentes frissítést is végrehajtottak egy modernebb PHP verzióra.

Több éve dolgozunk együtt a vshosting~-gal, és az együttműködésünket minden szempontból pozitívan értékeljük.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt