fbpx

UNIGgardin – A skandináv piacot meghódító cseh webáruház

~

Számomra a vshosting~ olyan, mint az Apple termékek a munkaeszközök között – a legjobb választás és kimagasló minőség.

icon -

UNIGgardin a számok tükrében

A vshosting~ által kezelt hosting megoldásoknak köszönhetően az az UNIGgardin teljes mértékben a vállalkozásuk további fejlesztésére tudott összpontosítani.

icon -
2006

az alapítás éve

icon -
1 mil.

eladott roló

icon -
Az ügyfél szakterülete

e-commerce

icon -
2013 óta

zajlik az együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

Az északi országok mentalitása sok mindenben eltér a csehekétől. Míg Skandináviában a nyitott ablakon keresztül egyenesen a házba lehet látni, addig Csehországban a redőnyök vagy a függönyök a megszokottak. Azonban az UNIGgardin-nak köszönhetően egyre több skandináv élvezi a tágasabb maganéletet vagyis egyre többen rendelnek rolókat. Ezt a közkedvelt webáruházat a vshosting~ üzemelteti már 2013 óta, amikor úgy döntöttek, hogy el kezdik használni a managed szervereket és azóta a vezetőség a dolgozóitól csak dicsérő szavakat hall a vshosting~ reakcióidejéről és proaktív, figyelmes hozzáállásáról.

Az UNIGgardin webáruháza a skandináv piacon már 2006 óta működik. Kezdetben egy helyi dán hostingszolgáltatót használtak, de ez a szolgáltató nem tudott lépést tartani a gyors növekedéssel. Így 2013-ban a webáruházuk a vshosting-hoz került, és a prémium minőségű szolgáltatásaikat csak dicsérni tudjuk.

A korábbi pozitív tapasztalatok fontos szerepet játszottak az új tárhelyszolgáltató kiválasztásában

Az UNIGgardin CDO-ja, Rudolf Krčmář már ismerte a vshosting~ -ot korábbi munkahelyéről, ahol a cég elnyerte a tárhelyszolgáltatásra kiírt pályázatot. „A vshosting~-gal szerzett tapasztalataink egyszerűen nagyszerűek voltak,” osztotta meg velünk Rudolf Krčmář. Így a vshosting~ egyértelmű választás volt amikor az UNIGgardinhoz került.

A választás során a két menedzselt szerverből álló javasolt megoldás, valamint az személyes kapcsolatok is kulcsfontosságúak voltak. „Nem tagadom, hogy nagy szerepe volt ebben Damir személyiségének is, aki kiváló üzleti partner. Számíthatok rá. Olyan ember, aki érti a dolgát és mindezt hihetetlen lendülettel és szakértelemmel csinálja.” meséli Rudolf Krčmář.

Az UNIGgardinhoz hasonló, menedzselt szervereken működő webáruházak különösen nagyra értékelik a vezető rendszergazdákból és technikusokból álló csapatunkat, akik a nap 24 órájában, a hét minden napján (még éjszaka is) rendelkezésükre állnak, és akik gondoskodnak a szolgáltatások zavartalan működéséről anélkül, hogy túlterhelnék a webáruház üzemeltetőket. Ennek köszönhetően a vállalat döntéshozói a felszabadult idejüket az üzlet fejlesztésére fordíthatják. Mivel a több tucat folyamatos szerver felügyeletet (teljesítmény szolgáltatás állapot), az optimalizációt, a hibakeresést, a biztonsági mentést és a további szoftver telepítését már mi biztosítjuk.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A nagy webáruházak, például az UNIGgardin vezetése a dolgozóitól már csak azt hallja, hogy a tárhelyszolgáltatás megfelelően működik

A menedzselt szervermegoldás sikere abból fakad, hogy az UNIGgardin vezetői csapata nincs túlterhelve, és a webáruháznak van elegendő ideje a növekedésére koncentrálni. A vállalat CDO-ja, Rudolf Krčmář ezt megismétli:Ahogy a cég CDO-ja Rudolf Krčmář mondja: „Ma már a vshosting~ szolgáltatásaival szinte alig kell foglalkoznom. Mindenről a fejlesztési vezetőnk gondoskodik, és tőle csak jót hallok a vshosting~-ról, különösen a válaszidejükről és a proaktív, figyelmes hozzáállásukról”.

Damir Špoljarič-ra (a vshosting~ vezérigazgatója) mindig számíthatunk, ő olyan ember, aki érti a dolgát és mindezt hihetetlen lendülettel és szakértelemmel csinálja.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt