fbpx

Miért váltott a Nedeto.hu webáruház a vshosting~-ra?

~

Mérhetetlenül elégedettek vagyunk a vshosting~ szolgáltatásaival. Ennek legfőbb oka, hogy amit ígérnek, azt be is tartják. Számunkra a leglényegesebb, hogy szerverünk a beavatkozásunk nélkül is tökéletesen működik. Bármikor fordultunk a nonstop támogatáshoz minden problémánkat megoldották.

icon -

A Nedeto.hu a számok tükrében

A Nedeto.hu elsősorban a férfi alsónemű, de a női fehérneműk forgalmazásával is foglalkozik, akik a vevői elégedettséget állítják a célkeresztjükbe – erről tanúskodnak a gyors szállítási határidőik is.

icon -
évi 350 000

darab eladott fehérnemű

icon -
48h

órán belüli megrendelés kiszállítás

icon -
15-50+

munkavállaló a csapatban az idénytől függően

icon -
10 %-kal

gyorsult a honlap betöltése

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

A Trenýrkárna.cz webáruházról

A Trenýrkárna.cz webáruház 11 éve alakult, és fokozatosan menetelt előre egészen a kiskereskedelmi férfi alsónemű forgalmazó vezető pozíciójáig a cseh piacon. 2012-ben nyitottuk első boltunkat Prágában. 2019 elejétől már a 3. prágai boltot nyitottuk.

Elsősorban a férfi alsónemű, de a női fehérneműk forgalmazásával foglalkozunk, és a vevői elégedettséget állítjuk a célkeresztünkbe – erről tanúskodnak a gyors szállítási határidőink is.

Évente csaknem 300 000 darab alsóneműt értékesítünk kiskereskedelmi csatornánkon, és 50 000 darabot a nagykereskedői vevőinknek.

A belső core csapatot 15 dolgozónk alkotja, akikhez a karácsonyi időszakban továbbiak csatlakoznak. Karácsony körül a számuk eléri az 50-et.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

icon

DDoS protect

icon

Server housing

Hogyan fejlődtünk a hostingban

A Trenýrkárna.cz alapítása óta a legkülönbözőbb hosting megoldásokkal próbálkoztunk, de fokozatosan mindet kinőttük. A klasszikus webáruház hostinggal kezdtük, onnan helyezkedtünk át a VPS-re, majd saját szervert vásároltunk, amelyről egy külső munkavállalónk gondoskodott.

A saját szerver volt a legnagyobb balesetek forrása. A webáruházunknak a nap 24 órájában a hét mind a 7 napján működnie kell. Ez azt jelenti, hogy ha minderre csupán egyetlen alkalmazottja van, gyakorlatilag le sem pihenhetne. Többször előfordult, hogy valami elromlott a szerveren, és azonnal meg kellett oldanunk az éjszaka közepén, bár az emberünk épp szabadságon volt.

A logikus lépés az volt, hogy egy ilyen munkára legalább két alkalmazottat tartunk, hogy pótolhatók legyenek. De ilyen embert felkutatni elég időigényes dolog, emellett anyagilag is költséges. A nagyobb mennyiségű szerverrel az erről gondoskodó dolgozók száma is növekedett volna, ami pénzügyileg már elviselhetetlen lett volna számunkra.

Miért választottuk a vshosting-ot

A társ webáruház készítőktől kaptunk egy ajánlást, akiknél a projektek már a vshosting-nál futnak. Véletlenül ez a Pilulka.cz webáruház volt.

Ezek a személyes referenciák nagyon fontosnak bizonyultak a döntéshozási folyamatban. A minőségi infrastruktúra nélkül egyetlen webáruház sem működhet jól. Hiszen csak a funkcionális és gyors webáruház hoz pénzt.

A vshosting~ pontosan testre szabott szervermegoldást hozott létre számunkra. Nem „dobozos megoldást”, hanem a webáruházuk aktuális igényeihez szabott, a részletekig kidolgozott megoldási rendszert. Egyúttal semmiről sem kell gondoskodniuk, például arról, hogyan növekszünk, a vshosting~ műszakilag mindig alkalmazkodik hozzánk. Náluk már nincs meg az a határ, amelynek átlépésétől új szolgáltatót vagy más megoldást kell keresnünk.

Minden a beavatkozásunk nélkül működik. Hiszen webáruház üzemeltetőként nem az a fontos, hogy pontosan min is fut. A végeredményt egyébként sem ismerjük a részletekig, de nem is akarjuk érteni. Erre van a vshosting~, így ezt az ő gondjaikra bízzuk. Mi az üzletre összpontosítunk, hogy a webáruházunk termeljen.

A legfontosabb pedig az, hogy amiről a vshosting-gal megállapodunk, az úgy is történik. Amint kérdéseink vannak a műszaki támogatásra, akár hétvégén hajnali 2 órakor is feltehetjük azokat, és megbízhatunk abban, hogy időben megkapjuk a megoldást.

Milyen szerver megoldást választottunk

A vshosting-tól a Managed Server és a Managed Tools szolgáltatásokat vettük igénybe (a távoli szerverkezelés lehetőségével a grafikus felület révén), illetve a server housing szolgáltatást használjuk a tesztelési webünk számára. A maximális biztonság érdekében rendelkezünk a DDoS Protect védelmi szolgáltatással is a kibertámadások ellen, ami a vshosting~ saját fejlesztése.

A Managed server számunkra egy produktív szerver – a Trenýrkárna.cz alsónemű webáruházunk és az ezzel kapcsolatos dolgaink futnak rajta. Egyúttal a vshosting-nál van bekötve a saját szerverünk is, amit az új features tesztelésére használunk a termelésbe történő bevezetés előtt.

Mérhetetlenül elégedettek vagyunk a vshosting~ szolgáltatásaival. Ennek elsődleges oka, hogy amit ígérnek, azt teljesítik. Számunkra a leglényegesebb momentum, hogy a szerverünk a beavatkozásunk nélkül is fut. Bármikor a nonstop támogatáshoz fordultunk, minden problémánkra megoldást találtak.

A web sebességének grafikonja a vshosting~ előtt és után

Rendkívül meglepett a webáruház beltöltésének felgyorsulása csupán azzal, hogy egy másik hardverre álltunk át. A betöltés felgyorsításához akkoriban még nem tettünk meg semmilyen szoftver beavatkozást, mégis hónapról-hónapra növekszik, ahogy azt a Google is mutatja. A vshosting-gal 2019 márciusában kezdtük meg az együttműködést. Márciustól júniusig a 10%-os javulás eléréséhez elég volt egy egyszerű szolgáltatóváltás.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt