fbpx

SolverTech: A dedikált szerverektől a Kubernetes-ig, zökkenőmentes működés 5 éve

~

A vshosting~ tökéletes választás a szállítás-optimalizáló alkalmazásunkhoz, amelyet a belföldi és külföldi e-kereskedelem, disztribúció és ipar szereplői számára értékesítünk.

icon -

SolverTech a számok tükrében

icon -
100

SolverTech ügyfél

icon -
⌀ 15%

megtakarítás az ügyfeleknek

icon -
100%-os

megbízhatóság

icon -
2016 óta

együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

A cseh SolverTech cég egy útvonaltervezésre és optimalizálásra használt logisztikai rendszer fejlesztésével, bevezetésével és támogatásával foglalkozik. Mivel több logisztikai óriásvállalat is a SolverTech szoftverére támaszkodik, ők a vshosting~ stabil megoldásra építenek.

A SolverTech tizenkét éve takarít meg pénzt a nagy logisztikai vállalatoknak az útvonalak optimalizálásával, és segít a környezet védelmében is. A megtakarítási lehetőségek szinte mindenhol adottak. Vezető webáruházaknak és forgalmazóknak dolgoznak Csehországban (Rohlík.cz, Alza, Zásilkovna, Mall.cz, Liftago és sok más), Szlovákiában, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában. Az útvonalak tervezéséhez és optimalizálásához, valamint a szállítás elemzéséhez használt szoftverüknek problémamentesen kell működnie. Egyszerűnek és megbízhatónak kell lennie, hogy a sofőrök és az ügyfelek elégedettek legyenek. A vshosting~ tárhely megoldása biztosítja ezt.

A SolverTech-nek jelenleg több mint 100 ügyfele van 10 országban. A SolverTech Tasha nevű terméke átlagosan 15%-os megtakarítást jelent az ügyfeleknek. A szoftverük használatának első hónapja ingyenes, beleértve a bevezetést és a támogatást is. Nem csoda tehát, hogy sok vállalat ismeri ezt az okos szolgáltatást. A SolverTech a szoftverét naponta fejleszti, javítja és az ügyfelek igényeihez igazítja.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A SolverTech néhány évvel ezelőtt a vshosting~-ot választotta egy internetes közbeszerzési eljárásban. Néhány dedikált szoftverrel, vagyis non-managed szolgáltatással kezdték a szerverek szoftverfelszerelésének kezelése nélkül). Most pedig áttérnek a teljes kezelésű Kubernetes klaszterre.

A Kubernetes-re váltás, és egyáltalán az alkalmazások konténerekben történő futtatásának fő oka a telepítés megkönnyítése volt, amit a Kubernetes megoldások lehetővé tesznek. A további előnye a high availability módban történő üzemeltetés. „A tervezéstől egészen a szerződéses ügyekig minden simán működik. A vshosting~ kiváló szolgáltatást nyújtott a jelenlegi dedikált szervereink migrációjában és ezek cluster-be való beépítésében. Még a chip-piac jelenlegi helyzetében is úgy tűnik, hogy a vshosting~ a megoldást hihetetlenül gyorsan leszállítja,” mondja a SolverTech ügyvezetője Tomáš Pajonk.

A SolverTech ma már csak a szoftver fejlesztésre összpontosít

A második, de nem kevésbé fontos ok az volt, hogy minden felügyeletet és adminisztrációt a vshosting~-ra bízhattak.„Így már nyugodtan összpontosíthatunk a szoftverfejlesztésre, amivel valóban szeretnénk foglalkozni,” fűzte hozzá Tomáš Pajonk a Kubernetes-re való átállást.

A vshosinggal hosszú távú az együttműködésünk. Célunk, hogy minimum azt nyújtsuk az ügyfélnek, amire szüksége van, majd a fejlődéséhez és a növekedéshez alakítsuk ki megoldásainkat. Ehhez adjuk hozzá a vezető rendszergazdák 24/7-es támogatását és a saját adatközpont által biztosított magas szintű rendelkezésre állást. „Minden ügyünket a vshosting~ oldja meg, a sok-sok éves együttműködésünk alatt csupán egyetlen incidensre emlékszem, amikor az új dedikált szerver átadásakor meghibásodott az egyik lemeztömb-vezérlő, amit viszont 20 percen belül kicseréltek. Ha figyelembe veszem, hogy milyen nagyszámú szerverünk van a vshosting~-nál, és hogy alkalmazásaink milyen igénybevételt jelentenek a CPU-k számára, ez nagyszerű eredmény, ami kiváló és megbízható megoldásokat tükröz” értékelte az együttműködést Tomáš Pajonk, a SolverTech ügyvezetője.

Nagyra értékeljük az új, nagy teljesítményű AMD EPYC CPU platform korai bevezetését a vshosting~ adatközpontban.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt