fbpx

Pošta bez hranic: Elképzelhetetlennek tartjuk napi működésünket a vshosting~ nélkül

~

„A vshosting~-ra váltottunk az ajánlások és a saját adatközpontjuk miatt. Biztonságban érezzük magunkat velük.”

icon -

A Pošta bez hranic számokban

icon -
3,5 millió

kiszállítás külföldre 2021-ben

icon -
Közös együttműködés

2016 óta

icon -
1500+

aktív ügyfél

icon -
120+

alkalmazott

Érdekli egy hasonló hosting lehetőség? Beszéljünk róla!

Évente több százezer csomagot juttat el külföldre a Pošta bez hranic (Posta határok nélkül) Az e-kereskedelem csúcsidőszakában is több mint 3,5 millióküldeményt sikerült kezelniük, és ezzel több, mint tíz százalékos növekedést értek el a piacon. Mivel minden nagy csehországi webáruház velük dolgozik, többek között ezért is tartják legfontosabbnak  a biztonságot és az infrastruktúra stabilitását; mindkettőt a vshosting~-nál találták meg.

Lehet, hogy nem minden ügyfél hallott a Pošta bez hranicról, de Csehország szinte minden webáruháza ismeri őket. Olyan cégek csomagjait kezelik többek között, mint a, Footshop, a Sportisimo, a Vivantis és még sokan mások. Több mint 30 nemzetközi és helyi európai fuvarozóval dolgoznak együtt, és mindig a lehető legjobb megoldást választják webáruházak számára a küldemények szállításához. 

Ők a tökéletes logisztikai partnerei minden olyan webáruhának, melyek külföldre szeretnének terjeszkedni, de nem ismerik jól a helyi piacot és a futár cégeket. 

Mivel a A Pošta bez hranica természetesen a legjobb  fuvarszállítókkal dolgozik együtt, így a webáruházaknak lehetőségük nyílik arra, hogy kiválasszák a számukra legmegfelelőbbet.

A Pošta bez hranic nem „csak” nemzetközi szállítással, hanem csomagkezeléssel és IT rendszerekkel is foglalkozik. Egyszerűen fogalmazva, a Pošta bez hranic felveszi a csomagot, tárolja, nyomon követi, kézbesíti, foglalkozik a visszaküldésekkel és a reklamációkka is. És mindezért az ügyfél csak egyetlen számlát kap a hónap elején. Semmi mást, függetlenül az országok, szolgáltatások vagy a küldemények számától. 

Mindezt egy fix áron biztosítja, mely teljesen független attól, hogy mely országba, mennyi küldeménnyel  és milyen szolgáltatással szeretné igénybe venni.

Bármit kiszállítunk. A raktárunkban úgy tudjuk kezelni a törékeny és túlméretes csomagokat, hogy semmi bajuk nem esik, és hibátlanul kerülnek kézbesítésre. Ez kevesebb reklamációhoz és az ezzel járó papírmunkához és költséghez vezet a webáruház számára.

Jelenleg működő operációs rendszerek

Egy ilyen nagyvállalatnak, mint a Pošta bez Hranic, megfelelően magas színvonalú technikai támogatásra van szüksége, amelyet a kisebb webtárhely-szolgáltatók nem tudnak nyújtani, csak a vshosting~.” Az eredeti tárhelyszolgáltatónál rengeteg energiát kellett fordítanunk arra, hogy az alacsony szintű, csak általánosságokban válaszolni tudó ügyfélszolgálattól a magasabb szintű támogatásra térjünk át” – mondja Martin Ševela informatikai elemzőjük. „Mielőtt meggyőztük volna a technikai támogató csapatot, hogy a probléma valóban elég jelentős, nagyon hosszú késedelem következett be, és a szolgáltatásunk több órán keresztül nem működött. A Pošta bez hranic ezt igazán nem engedheti meg magának.”

„A vshosting~-ra váltottunk az ajánlások és a saját adatközponttal rendelkező kiterjedt hátterük miatt. Biztonságban érezzük magunkat velük” – dicsérte Martin Ševela a vshosting~-ra való áttérést. Majd így folytatta: „A legnagyobb előny számunkra a tapasztalt támogató csapatuk, akik a problémák túlnyomó többségét azonnal meg tudják oldani. Ráadásul még sürgős esetekben sem kell senkit sem felhívnunk, mivel az írásos kéréseket percek alatt elintézik, és ez általában gyorsabb, mintha telefonon oldanák meg a problémát.”

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában, a hét 7 napján áll ügyfeleink rendelkezésére, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is. Adatközpontunkban állandó szakértői csapat állomásozik, így az ügyfelek közvetlenül írhatnak vagy felhívhatják rendszergazdáinkat, akik 60 másodpercen belül felveszik a telefont, akár éjszaka is, és elkezdik megoldani a kéréseket.

Szeretné tudni, hogyan fejlesztheti tárhelyét is? Írjon nekünk az ajánlat@vshosting.hu email címre és biztosak vagyunk benne, hogy közösen találunk megoldást a jövőbeni terveihez.

Mi a legmegfelelőbb, személyre szabott megoldást választjuk ügyfeleink számára. Tanácsot adunk a tárhely infrastruktúrájukkal kapcsolatban. A Pošta bez hranic például egészen a közelmúltig nem volt tapasztalatal a konténerizációval kapcsolatban, és az alkalmazásuk sem volt felkészülve rá. Azonban mindent menet közben megtanultak, köszönhetően a kiváló fejlesztőcsapatuknak és a vshosting~ támogatásának. „A konténerizáció új lehetőségek széles skáláját nyitotta meg az alkalmazásunk fejlesztéséhez, és nagymértékben javította az egész rendszer stabilitását” – mondta Martin Ševela, a Pošta bez hranic informatikai elemzője.

Megosztott tárhelymegoldással kezdték, most pedig Kubernetes-t használnak. Nem volt korábbi tapasztalatuk a konténerizációval kapcsolatban, és mindent menet közben tanultak meg a vshosting~ segítségével.

Az induló vállalkozások számára a megosztott webtárhely megoldás jó választás lehet, különösen, ha a fő szempont a költség. Ugyanakkor, ha a biztonság és a tárhelymegoldás minősége kezd a fő kérdéssé válni, akkor már  megosztott megoldás nem a legmegfelelőbb és legkockázatmentesebb választás, ahogy azt Ševela is tanúsítja: „A múltban, mielőtt a vshosting~gal voltunk, elértük a szabványos webtárhely-megoldás korlátait – minden bevetés egyre kockázatosabbá és kockázatosabbá vált, és a szolgáltatás leállásához is vezetett. A kezdetekben még csak néhány csomagot szállítottunk ki, így a havi 50 centes webtárhelymegoldásis elegendő volt. Nyilvánvaló, hogy ahogy növekedtünk, kezdtük elérni ennek a megoldásnak a határait, és most már el sem tudjuk képzelni az életünket a vshosting~ nélkül. Nem csak technikai szempontból, hanem a szakértői támogatásuk tekintetében is.”

„Számunkra és az ügyfeleink számára is kulcsfontosságú a szolgáltatásaink stabilitása. Bármilyen kiesés pénzünkbe, időnkbe és a hírnevünkbe kerül. Ezt nem tudjuk konkrét számokkal alátámasztani, ez alapvetően felbecsülhetetlen” – magyarázza Hana Kundrátová, a Pošta bez Hranic CMO-ja.

Évente több százezer fizikai és digitális nemzetközi küldeményt kezelünk. Ilyen nagy mennyiség esetén a legfontosabb számunkra a biztonság és a stabilitás, nem pedig az ár.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt