fbpx

Ha az Ön webáruháza is olyan népszerű, mint a Picasee és a Student-eShop, akkor a vásárlók hirtelen áradata problémás lehet az infrastruktúrája számára.

~

A vshosting~-ra való váltásunknak köszönhetően webáruházaink látogatóit nem veszítjük el. Arról nem is beszélve, hogy a technikai támogatásuk abszolút felülmúlta az elvárásainkat. Végre van egy partnerünk, akivel minden apró részletet meg tudunk beszélni. Nagyon örülök az együttműködésnek, a vshosting~-ot határozottan csak ajánlani tudom.

icon -

Picasee és a Student-eShop a számok tükrében

A  Picasee és a Student-eShop mobiltelefon-kiegészítő webáruházak esettanulmánya

icon -
120 000

látogató havonta

icon -
50 %-kal

gyorsabb szerver válaszidő

icon -
23 %-kal

gyorsult a honlap betöltése

icon -
2020 óta

közös együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

Minden webáruház álma nem csak az, hogy üzleti szempontból sikeres legyen, hanem az is, hogy valami olyat alkosson, ami valódi értéket teremt. Még az is lehet, hogy ez olyan mennyiségű vásárlót vonz, hogy szükségessé válik az egész infrastruktúra megerősítése. „Egy valóra vált álom”, mondhatnánk. És pontosan ez a helyzet a Picasee és a Student-eShop mobiltelefon-alkatrészeket, egyéb elektronikai cikkeket, valamint mobiltelefon-borítót forgalmazó webáruházak esetében. Olvassa el sikertörténetüket.

A Student-eShop.cz s.r.o. vállalkozás rögtön két sikeres webáruházat is működtet: a Student-eShop-t és a Picasee-t. A Student-eShop webáruházban a mobiltelefonok és más elektronikai cikkek tartozékának széles választéka kapható. A Picasee ezzel szemben teljesen személyessé tehető mobiltokokat kínál a mobiltelefonokra, vagy táblagépekre, ahol saját dizájnú tokokat is készíttethet.

Mindkét webáruház kiváló példája a jellegzetes ügyfeleinknek. Jól haladnak, de a meglévő megoldások már nem elegendőek számukra. Növekednek, a marketingjük jól működik és a cégnek jók a bevételei, de már valami jobbra van szükségük. Tehát eljött a migráció ideje a vshosting~-ra

A Picasee és a Student-eShop elsődleges célja az volt, hogy olyan infrastruktúrára álljanak át, amely a vásárlók nagy rohamaival szemben is ellenálló. Ők ugyanis az influencer marketinget alkalmazzák. A termékeik befolyásos Instagram influencerek által történő fotómegosztásai után azonnal nagy rohamokban és mennyiségeben érkeznek az érdeklődők.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A további kritériumuk a rátermett adminisztrátorok 24/7 támogatása volt. A Student e-Shop számára kulcsfontosságú volt, hogy az adminisztrátorok azonnal reagáljanak egy adott helyzetre, és gyorsan megoldják a problémát.

A vshosting~-ra való átállás előtt teljesítményproblémákkal és a rendszergazdai támogatás hiányával küzdöttek.

A vshosting~ előtt olyan webtárhelyszolgáltatást használtak, amely nem tudott lépést tartani a gyors növekedésükkel. Különösen a korábban említett influencer marketing miatt, ahol nem volt elég kapacitás, és munkaidőn kívüli nem állt rendelkezésre semmilyen támogatás a helyzet megoldására.

Pont akkor jelentkeztünk a Student-eShop-nál, amikor azt mérlegelték hogyan kezeljék megfelelően tárhely problémáikat. A menedzselt szolgáltatásaink és a kiváló 24/7 támogatásunk pontosan az volt, amit kerestek. Néhány napon belül készen álltak arra, hogy mindkét webáruházukat a vshosting~ menedzselt infrastruktúrájára költöztessék..

Bár az infrastruktúra migrálása nagyon nehézkesnek tűnhet, a vshosting~ vezető rendszergazdáinak és technikusainak segítségével minden könnyen megy

A két webáruház tényleges migrációja viszonylag időigényes volt. Rengeteg az ügyfelek által készített képet másoltunk át, amelyeket saját mobiltelefon-borítóik tervezésekor töltöttek fel a weboldalra. Ezek a fotók és látványtervek ráadásul nagyon jó minőségű képek, így jelentős mennyiségű adatot kellett áthelyezni. Így a fájlátvitel több hosszú órát vett igénybe. Mi azonban mindent megoldottunk, és rekordidő alatt elindítottuk a Student-eShopot és a Picasee-t az M1 által menedzselt felhőn, az ügyfél kívánságának megfelelően. Hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy mindkét webáruháznak még nagyobb teljesítményű megoldásra van szüksége. Ezért gyorsan egy rendkívül nagy teljesítményű fizikai menedzselt szerverre fejlesztettük őket.

Az új megoldás tökéletesen megoldotta mindkét webáruház leterheltségét

A vshosting~ által végzett migráció és infrastruktúra-frissítés eredménye a lehető legjobb választásnakbizonyult. Mindkét webáruház kényelmesen helytáll a vevők legnagyobb rohamai idején is. Még a marketing akciók alatt is.

A támogatás kiválóan működik – még az éjszaka közepén is. Az ügyfél ezen felül nem győzi dicsérni, hogy mindehhez a valódi szakemberekből álló támogatást is megkapja, akik azonnal tanácsot adnak, és megoldják a felmerülő problémákat, igényeket.

A tárhelyszolgáltató-váltás másik következménye a weboldal betöltési sebességének és más mérőszámok egyértelmű javulása. A weboldal betöltési ideje 3,4 másodpercről 2,75 másodpercre gyorsult. Továbbá az átirányítási idő, a szerverhez csatlakozás és a szerver válaszideje is a felére csökkent!

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt