fbpx

A Magento-tól a modern technológiáig: az Eyerim átállásának története Kubernetesre

~

„Szoros együttműködésünk a vshosting csapatával kulcsfontosságú volt átállásunk sikeréhez. Nem csak technikai támogatást nyújtottak, hanem egy teljesen új megoldást is terveztek számunkra úgy, hogy közben biztosították a zökkenőmentes migrációt is.”

icon -

Az Eyerim, egy népszerű online szemüvegbolt, amely számos technológiai és üzleti változáson ment keresztül az évek során. A vállalat 2019-ben a vshosting-ra bízta infrastruktúráját, amelynek köszönhetően sikeresen átalakította Magento e-kereskedelmi platformját a Shopsys-ra, a legmodernebb Kubernetes megoldásokkal. (A Shopsys is a vshosting-nál üzemelteti infrastruktúráját.)

Ez lehetővé tette az Eyerim számára, hogy tevékenységét 14 országra terjessze ki, így Közép- és Kelet-Európa legdinamikusabban fejlődő szemüveg e-kereskedelmi cégévé vált.”

Eyerim a számok tükrében

icon -
2019

Együttműködés a vshosting csapatával

icon -
30-50%

növekedés az elmúlt években

icon -
14

országban elérhető

icon -
150+

brand

Hasonló hosting megoldást keres? Lépjen kapcsolatba velünk

Jelenlegi szolgáltatás

A siker kulcsa: Shopsys keretrendszer a vshosting segítségével

” Az Eyerim eredetileg a Magento platformra épült, amely kezdetben megfelelt a cég igényeinek. Azonban, ahogy az Eyerim növekedett, egyre több kihívással kellett szembenéznie, mivel a rendszer bonyolultsága és a nehéz testre szabhatósága megakadályozta a gyors és hatékony módosítások végrehajtását. Ez 2021-ben kezdett megváltozni, amikor egy új IT igazgató csatlakozott a céghez.”

„A Magento számos előnnyel járt és jól szolgált minket. Azonban, ahogy a cég növekedni kezdett, egyre több korlátba ütköztünk a fejlesztés rugalmasságának alacsony szintje miatt. Miután az Eyerim elérte azt a bizonyos kritikus méretet, elhatároztuk, hogy átállunk egy olyan technológiára, amely teljes mértékben megfelel igényeinknek.”

„Az új IT-vezetés irányítása alatt az Eyerim elhatározta, hogy átáll a Shopsys keretrendszerre. Ennek egyik oka a fejlesztők jobb elérhetősége volt, de a váltás fő motivációját a nagyobb rugalmasság és a piaci igényekhez való gyorsabb alkalmazkodás lehetősége jelentette. Ebben a folyamatban kulcsszerepet játszott a vshosting. A Shopsys architektúrájának alapos ismerete és a vshosting-nál hosztolt saját infrastruktúra révén a migráció gyors és zökkenőmentes volt.”

„Optimalizálás a csúcson”: a vshosting szakértelme a gyakorlatban


A vshosting~ gyorsan reagált az Eyerim egyedi igényeire, és még a részletes specifikációk hiányában is kidolgozott, majd megvalósított egy prémium minőségű architektúrát a cég számára. Ez magában foglalta egy Kubernetes klaszter, egy PostgreSQL adatbázis medence és egy KeyDB rendszer bevezetését is.

Ez az új technológiai megközelítés jelentős sebességnövekedést hozott a weboldal működésében és javította a fejlesztési folyamatok hatékonyságát is. Az Eyerim így képes volt arra, hogy minden második héten több tucat új fejlesztést vezessen be és új funkciókat implementáljon. Ez számottevően javította az ügyfél-elégedettséget, ami az értékesítés növekedését is eredményezte. Mindez akkor is így volt, amikor a COVID és a makrogazdasági helyzet egyéb kihívásokat jelentett, de az Eyerim éves növekedése továbbra is 30-50% között maradt.

„Az elmúlt 12 év során rengeteg tapasztalatot szereztem a web és az e-kereskedelem területén. Azonban meglepődtem azon, hogy a vshosting milyen gyorsan reagál a hibajegyekre, akár még éjfélkor is.”

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt