fbpx

A vshosting~ megoldásnak köszönhetően a DATART megelőzte versenytársait

~

Az együttműködést határozottan pozitívan értékeljük, mind az üzemeltetés, mind a teljes projekt előkészítése, mind pedig az eredeti megoldásról való zökkenőmentes átállás tekintetében.

icon -

DATART a számok tükrében

icon -
124

bolt

icon -
30

éve a piacon

icon -
42 300

termék a webáruházakban

icon -
2018 óta

együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

A HP Tronic a DATART.cz/DATART.sk, Kasa.cz, HEJ.sk, Euronics és ETA webáruházakról ismert. A listán szereplő utolsónak köszönhetően döntött úgy a HP Tronic Zlín, hogy a DATART-ot a vshosting~-ra költözteti. Erre a döntésre az Euronics és az ETA márkákkal szerzett pozitív tapasztalatok alapján jutottak, ahol különösen nagyra értékelték a vshosting~ proaktív, problémamegoldó megközelítését és a webes alkalmazás módosítására vonatkozó messzemenő javaslatokat, amelyeket sikeresen meg is valósítottak.

Nem csak egyszerűen a vshosting~-gal szerzett pozitív tapasztalatok vezettek a HP Tonic-ot a DATART migrációjához, hanem a vshosting~ technikusainak magas szintű szakértelme és a konténer megoldások futtatásával és azok irányításával (Docker + Kubernetes) kapcsolatos ismereteik is, amelyekre az új DATART webáruházak épülnek.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

icon

AntiDDoS

A saját hardvertől a vshosting~ Kubernetes-ig

Az egész hét évvel ezelőtt kezdődött, amikor úgy döntöttek, hogy lemondanak saját hardveres infrastruktúrájukról, és a privát felhő felé mozdulnak el. Akkoriban a DATART még egy rivális cég szolgáltatásait használta mind a belső back-office rendszerekhez, mind az üzleti alkalmazásokhoz. Ekkor azonban egy olyan partnert kerestek, amely nagy webáruház-megoldások üzemeltetésére szakosodott, és sokéves tapasztalattal rendelkezik. És pontosan ez lett a vshosting~. Elkészítettünk számukra egy Kubernetes menedzselt klasztert, amely extra erős AMD EYPC szerverekre épült, anti-DDoS védelemmel.

A Kubernetes infrastruktúrát a HP TRONIC Zlín alaposan kipróbálta, mivel már 4 éve fut rajta tesztkörnyezetük. Ezzel kipróbálhatták, hogy a Kubernetes-t valóban jól kezeljük, és az adminisztrátoraink tökéletesen hozzáértő szakemberek. Ennek köszönhetően elnyertük a HP TRONIC Zlín bizalmát ahhoz, hogy nálunk üzemeltesse managed Kubernetes megoldását.

Jelenleg mindkét webáruház több hónapja működik. Egy Kubernetes klaszter hibrid megoldáson futnak (virtuális csomópontok és csupasz fém szerverek kombinációja), amelyet MariaDB master-master, Elasticsearch klaszter és RabbitMQ egészít ki. Megoldást dolgoztunk ki egy idősoros adatbázisra (InfluxDB) is a belső monitorozáshoz és grafikonokhoz. Nem megfeledkezve egy vállalati BIG-IP terheléselosztóról sem az F5-től.

Jakub Lasch, a HP TRONIC Zlín informatikai vezetője pozitívan értékeli a partnerséget. A vshosting~al a Kubernetesre való megoldásváltás a weboldalra nézve is pozitív következményekkel járt: „Az új megoldás mérhető hatását a weboldal – és bizonyos részek betöltési sebességében érzékeltük. Az alkalmazott technológiának és a megfelelően kiválasztott architektúrának köszönhetően, beleértve a vshosting~ által biztosított informatikai infrastruktúrát is, sikerült több másodpercet javítanunk a weboldal betöltési sebességén. Mindez talán apróságnak tűnhet, de válaszidőben ez 50 %-os javulást jelent. így a honlap betöltési idejével sikerült megelőznünk közvetlen versenytársainkat az elektronikai árucikkek értékesítési piacán.

Az ügyfélnek a szokatlan igények megoldásában is segítettünk

Az együttműködésünk során a HP TRONIC Zlín csapatának a konzultációk során számos tanácsot adtunk az üzemeltetéssel kapcsolatosan is. Ezt a hasonló vagy akár azonos technológiákat használó más alkalmazásokkal kapcsolatos tapasztalatainkra alapoztuk. A proaktív hozzáállást és az átlagon felüli sebességű válaszidőt a problémamegoldás során az ügyfél csak dicsérni tudja. „Nagyon nagyra értékeljük a vshosting~ hozzáállását bizonyos szokatlan kéréseink megoldásában. Mindig sikerült megtalálnunk a megfelelő és az ésszerű, mindkét fél számára megfelelő megoldást,” tette hozzá Ing. Jakub Lasch a HP TRONIC Zlín IT menedzsere.

Szeretném kiemelni a rendkívül nyílt, közvetlen és korrekt kommunikációt mind a dedikált ügyfélmenedzserünk, mind a vshosting~ technikusai részéről, akik a teljes IT-infrastruktúra megtervezésétől kezdve a telepítésig és a kezdeti működés finomhangolásáig mindenben nagy segítséget nyújtottak.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt