fbpx

Miért választotta a BlueGhost a vshosting~-ot technológiai partnerének?

~

A vshosting~-nál mindig számíthatunk a 24/7 támogatásukra, ahol mindig találnak megoldást a problémáinkra. Azt is fontosnak tartjuk, hogy proaktív javaslatokkal állnak elő arra vonatkozóan, hogy miben tudunk javítani a saját fejlődésünk érdekében.

icon -

BlueGhost a számok tükrében

Segítenek ügyfeleiknek online projektjeik beindításában, legyen szó weboldalról, alkalmazáskészítésről vagy akár az online marketingtevékenység irányításáról.

icon -
több mint 1000

kész projekt

icon -
20

IT mágus a csoportban

icon -
2003

az alapítás éve

icon -
7 év

együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

A Blueghost-ról

A Blueghost.cz egy olyan digitális ügynökség, ahol fejlesztők, tervezők, marketingesek és más informatikusok találkoznak.

Mottójuk, hogy mindenegyes projektjük közérthető legyen, amelyeket az ügyfeleik számára valósítanak meg. Ez végeredményben azt jelenti, hogy minden projektet az előre kitűzött céloknak megfelelően alkotnak meg.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

icon

Kiegészítő szolgáltatások

A közösen megoldott kihívások

Minden egyes projektnek, amelyben a BlueGhost segít ügyfeleinek, megvan a maga sajátossága. Ezért egy olyan partnert kerestek, aki figyelembe tudja venni ezeket a különbségeket, és megbízható, rugalmas megoldást nyújt nekik és ügyfeleiknek.

Néha előfordul, hogy az éjszaka közepén kell valamit megoldaniuk a műszaki oldalon – így a BlueGhost számára kulcsfontosságú a 24/7 elérhető technikai támogató csapat, akik tudják, mit csinálnak, és tudják, mit csinálnak.

Miért választottuk a vshosting~-ot?

A vshosting~-nál Managed Server szolgáltatásokat használunk, beleértve a Managed Tools-t (a szerver távolról, grafikus felületen keresztül történő kezelésének lehetőségét) és a szerverházakat a teszthelyszínünkhöz. A maximális biztonság érdekében DDoS Protect kibertámadás elleni védelemmel is rendelkezünk, amely a vshosting~ saját fejlesztése

A Managed server számunkra egy produktív szerver – a Trenýrkárna.cz alsónemű webáruházunk és az ezzel kapcsolatos dolgaink futnak rajta. Egyúttal a vshosting-nál van bekötve a saját szerverünk is, amit az új features tesztelésére használunk a termelésbe történő bevezetés előtt.

A vshosting~-nál mindig számíthatunk a 24/7 támogatásukra, ahol mindig találnak megoldást a problémáinkra. Azt is fontosnak tartjuk, hogy proaktív javaslatokkal állnak elő arra vonatkozóan, hogy miben tudunk javítani a saját fejlődésünk érdekében.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt