fbpx

Menedzselt szolgáltatásaink

icon - Menedzselt szolgáltatásaink
~

A menedzselt megoldásainknak köszönhetően a cégek kiszervezhetik az olyan informatikai vagy más műszaki feladataik egy (vagy akár teljes) részét, melyek túl sok időt, energiát és olyan speciális szaktudást igényelnek, melyek ellátásához külön-külön szakértőre lenne szükség. Így a költséghatékonyság, az üzleti rugalmasság, a skálázhatóság és a fokozott biztonsági felügyelet mellett még a cég hatékonyságát is tudja növelni egyetlen helyes döntéssel.

icon - Menedzselt szolgáltatásaink

Nem biztos benne, hogy cégének szüksége van menedzselt szolgáltatásra?

Keressen minket és együtt megnézzük!

Miért a vshosting?

 - icon

Cégünk már több mint 17 éves tapasztalattal rendelkezik az IT szolgáltatások területén, ezáltal mélyreható szakértelmet és megbízhatóságot kínálva ügyfeleinknek. Elkötelezetten törekszünk arra, hogy ügyfeleink számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítsuk, folyamatosan fejlesztve megoldásainkat a legújabb technológiai trendek és iparági legjobb gyakorlatok alapján. Célunk, hogy partnereink IT igényeit maximálisan kielégítsük, hozzájárulva üzleti sikerükhöz és növekedésükhöz.

Szakértői támogatás - icon

Szakértői támogatás

Kiemelkedő szakértelemmel rendelkező rendszergazdáink folyamatosan gondoskodnak a rendszerek optimális működéséről. Az év minden napján, a nap 24 órájában állnak rendelkezésre, beleértve a hétvégéket és az ünnepnapokat is. Bármilyen probléma merüljön fel, garantáljuk a rendszerek zavartalan és folyamatos működését.

Költség-hatékonyság - icon

Költség-hatékonyság

Elkerülhetők a váratlan kiadások, mivel az IT infrastruktúra kezelése és karbantartása előre meghatározott költségek mellett történik. Ezen kívül segítünk az IT költségek optimalizálásában, mivel a hatékony erőforrás-gazdálkodás révén csökkenthetők a felesleges kiadások és növelhető az üzemeltetés hatékonysága.

Biztonság és adatvédelem - icon

Biztonság és adatvédelem

Magas szintű adatvédelmi és kiberbiztonsági intézkedéseink garantálják, hogy az adatai mindig biztonságban legyenek. Rendszereink korszerű titkosítási technológiákat és több rétegű védelmi mechanizmusokat alkalmaznak az illetéktelen hozzáférés és adatvesztés megelőzésére.

Skálázhatóság és rugalmasság - icon

Skálázhatóság és rugalmasság

Szolgáltatásaink úgy alakítottuk ki, hogy gyorsan és hatékonyan alkalmazkodjanak a változó igényekhez, biztosítva ezzel az üzleti folyamatok zavartalan működését. Legyen szó kapacitásbővítésről, új alkalmazások integrálásáról vagy megnövekedett adatforgalom kezeléséről, megoldásaink mindenkor készen állnak támogatni az Ön vállalkozását.

Megoldásaink az Ön számára

Menedzselt felhő - icon

Menedzselt felhő

Szolgáltatásunk magában foglalja a felhőalapú infrastruktúra teljes körű kezelését, biztosítva a skálázhatóságot, a biztonságot és a folyamatos elérhetőséget. Legyen szó privát, publikus vagy hibrid felhőről, szakértői csapatunk minden aspektust kezel.

– rugalmasság, költséghatékonyság, skálázhatóság
– felhőalapú tárolás, adatmentés, felhőbiztonság

Menedzselt szerver - icon

Menedzselt szerver

Teljes körű szerverkezelési szolgáltatás, amely magában foglalja a fizikai és virtuális szerverek karbantartását, monitorozását és optimalizálását. Biztosítjuk a maximális rendelkezésre állást és a kiváló teljesítményt.

– stabilitás, magas rendelkezésre állás, szakértői támogatás
– szerver hosting, szerver monitoring, biztonsági mentések

Menedzselt cluster - icon

Menedzselt cluster

Cluster-alapú megoldásaink a nagy rendelkezésre állást és a magas teljesítményt ötvözik. Szolgáltatásunkkal minimalizálható az állásidő, és maximalizálható az alkalmazások teljesítménye.

– skálázhatóság, redundancia, magas rendelkezésre állás
– cluster konfiguráció, karbantartás, folyamatos monitoring

Rólunk mondtákHatározottan ajánlanám a vshosting szolgáltatásait más vállalkozások számára is. Az általuk nyújtott hosting megoldások magas minőséget képviselnek, és rendkívül megbízhatónak bizonyultak számunkra.


Az a műszaki támogatás, amit a vshosting nyújt az eddigi legjobb. 10 pont egy 10-es skálán!


Mérhetetlenül elégedettek vagyunk a vshosting szolgáltatásaival.

Lépjen kapcsolatba velünk és tapasztalja meg a menedzselt szolgáltatások előnyeit saját vállalkozásában!

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt