fbpx

A Premiere Cinemas is a vshosting ~dedikált szervereit használja. Az eredmény kevesebb karbantartási munka

~

A vshosting~ egy olyan megoldást tervezett, amely nemcsak az igényeinknek felelt meg, hanem még nagyobb hozzáadott értéket is nyújtott számunkra.

icon -

Premiere Cinemas a számok tükrében

icon -
3

multiplex mozi

icon -
18

terem

icon -
3202

ülőhely

icon -
Dolby Atmos

technológia

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

A három multiplex mozi üzemeltetőjét a Csehországban talán már be sem kell mutatni. A Premiere Cinemas-ban egy új film élményt tapasztalhatunk meg, legyen szó akár feszültséggel teli akciófilmről, thrillerről vagy romantikus vígjátékról.

A vshosting~vel való együttműködés kezdetén a Premiere Cinemas minden mozijában saját szerverrel rendelkezett. Ezeket a jegyek és üdítők értékesítésére és foglalására szolgáló szoftverek futtatására használták. Így három különálló telepítése volt ugyanannak a szoftvernek. Ez a megoldás megkövetelte az olyan feladatok elvégzését, mint a karbantartás, frissítések, biztonsági mentések stb. minden egyes helyszínen. A rendszerek létrehozási idejének megfelelően architektúrája viszonylag elavult volt,

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A hosting szolgáltató kiválasztásakor a hosszú távú beszállítóink tanácsára hallgattunk. Mindketten egybehangzóan a vshosting~-ot ajánlották

Az új megoldások latolgatásakor a Premiere Cinemas-nál a szoftver beszállítóval együtt arra az álláspontra jutottunk, hogy három telepítési hely helyett elég lesz az egy is. Vagyis nem közvetlenül a helyszínen használják a hardvert, hanem egy külső szolgáltató hátterét használják.

Ezt használja az összes multiplex mozi egyszerre és ez is be is vált.. A multiplexek így egyszerűbben oszthatják meg a közös információkat. Ezen felül egységes alapot kaphatnak egy helyről a reporting számára. A honlapfejlesztő THINline a hostinghoz a vshosting~ szolgáltatásait ajánlotta.

A végső kiválasztásnál fontos volt számunkra, hogy egy cseh vállalatról legyen szó, amely fizikailag közel van hozzánk. Ugyanakkor egy megbízható hosszú távú partnerünk ajánlására is támaszkodtunk, akivel elégedettek vagyunk. Megérte.

Ugyanakkor a Premiere Cinemas eredetileg egy kicsit más megoldásra gondolt, de az ajánlott Dedikált szerver hasonló áron más kisebb projektek működtetéséhez is elegendő tárhelyet biztosít számukra. A könyvelőszoftverüket is tervezik áthelyezni a dedikált szerverre.tartalmazó A megoldás megváltoztatása arra irányította a Premiere Cinemas-t, hogy az egyes helyszínek internetkapcsolatát beállítsa, és a fő kapcsolat meghibásodása esetén tartalékkapcsolatot biztosítson. A leállás valószínűsége így abszolút minimalizálható, és a felelős személyek élvezhetik a nyugalmat, és nem kell vesződniük feleslegesen a problémák megoldásával.

A Premiere Cinemas mozijegy értékesítő szoftver a vshosting szerver infrastruktúráján fut.

A Premiere Cinemas jelenleg az Unique Rosetta POS nevű szoftvercsomagját használja, amely jegyeket és üdítőket értékesít a multiplex mozijainak pénztárában, virtuális vshosting~ környezetben. A program emellett feldolgozza a weboldalról érkező jegyértékesítési és jegyfoglalással kapcsolatos kérelmeket, megfelelő jelentést készít ezekről a tevékenységekről, kezeli a termékárakat és a kedvezményeket, egy ügyfélhűségprogramot, a kiadott jegyutalványok adatbázisát, valamint az áruk és nyersanyagok készleteinek nyilvántartását és kezelését.

Ez a szoftver kezeli továbbá a multiplex előcsarnokában elhelyezett reklámfelületek tartalmát, tájékoztatja a vásárlókat az egyes termekben zajló előadásokról, elvégzi a jegyek érvényesítését stb. Ezért rendkívül fontos, hogy minden úgy működjön, ahogyan kell. „A vshostingra való áttérés lehetővé tette számunkra, hogy jobban tudjunk dolgozni a hardveres erőforrások beállításával és kihasználásával. Hosszú távú együttműködésünknek köszönhetően elmondhatom, hogy a megoldásváltás még kevesebb munkát hozott számunkra a szerver hardverek, de a szoftverek rutinszerű karbantartásával is. Emellett bizonyos tevékenységekre már egyáltalán nincs szükség, egyeseket többszöri elvégzés helyett csak egyszer kell elvégezni” – tette hozzá Jan Procházka, a Premiere Cinemas műszaki igazgatója.

Engem személy szerint a a vshosting~-ra való váltás nyugalommal töltött el.Tudom, hogy a hardverhiba miatti szolgáltatáskiesés valószínűsége minimálisra csökkent.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt