fbpx

A Creepy digitális ügynökség által működtetett Laklara.cz webáruház sikeres migrációjának története

~

Maximálisan elégedettek vagyunk, a szerver úgy működik ahogy kell, és nincsenek leállások. A vshosting~ reakcióideje nagyon gyors, és mindent könnyedén megoldanak.

icon -

Laklara.cz a számok tükrében

A vshosting~ dedikált szerverérének köszönhetően 20%-kal gyorsabb az oldal betöltése.

icon -
1000

ügyfél a weben egyszerre

icon -
19,49%-kal

gyorsult a honlap betöltése

icon -
100 000

honlap látogató havonta

icon -
2021 márciusa óta

együttműködés a vshosting-gal

Hasonló hosting érdekli? Beszélgessünk kötöttségek nélkül.

A Creepy digitális ügynökség által üzemeltetett Laklara.cz webáruház azonnal sikert aratott a divat szerelmesei körében. Korábbi webtárhely-megoldásuk azonban nem volt elég ahhoz, hogy megbirkózzon a hirtelen megnövekedett vásárlói hullámokkal, különösen az új kollekció bevezetésekor. Ezért a vshosting~ dedikált megoldását választották, ami elégedettebb vásárlókat eredményezett, akik a webáruházban mutatták ki elismerésüket.

A vshosting~-ra váltás óta a Creepy digitális ügynökség számos technikai fejlesztéssel büszkélkedhet. Például a Laklara.cz oldal betöltési sebessége közel 20%-kal, 2,40 másodpercről 1,93 másodpercre csökkent. Az átirányítási idő pedig 36%-kal lett kevesebb! A változás különösen a szerver válaszidejében mutatkozik meg, amely közel a felére csökkent.

Aktuálisan működő szolgáltatásaink

A Creepy digitális ügynökség által működtetett Laklara.cz webáruház az új kollekciók bevezetésekor akár 1 000 vevőt is kiszolgál egyszerre!

A jellegzetes „Creepy” név mögött egy zlíni székhelyű digitális ügynökség áll, amely személyre szabott weboldalakat és webáruházakat fejleszt. Ezek közül számos weboldalt ők tartanak fenn és fejlesztenek, mint például a népszerű Laklara.cz webáruházat. Ez a Woocommerce rendszeren fut, amelyet a Creepy Studio minden egyes projekthez igazít.

A Laklara.cz egy női kézzel készített ruhákat árusító webáruház. Minden hónapban új kollekciót indítanak, amely egyszerre akár 1000 vásárlót is bevonz az oldalra. A Creepy Studio korábban a Websupport megosztott üzleti tárhelymegoldásán üzemeltette a La Klara-t, de ez az új kollekciók bevezetésekor megroppant a terhelés alatt. Ezért olyan alternatívát kerestek, amely képes megbirkózni egy ilyen feladattal.

Miért választották a vshosting-ot?

A pozitív referenciák alapján a Creepy úgy döntött, hogy a Laklara.cz egy dedikált vshosting~ szerverre költözik. Nagyra értékelték, hogy megértettük az egyes projektek sajátosságait, és hogy könnyedén alkalmazkodtunk hozzájuk az egyedi hardver és szolgáltatások tekintetében.

2021 márciusa óta a La Klara webáruház a mi Hostivař-i adatközpontunkból, saját dedikált szerveren fut. A távoli hozzáférésnek köszönhetően a Creepy mindent könnyedén ellenőrizhet a saját eszközeiről.

Az eredmények, amit a vshosting~-ra való átállás hozott

A Google Analytics adatai önmagukért beszélnek. A Laklara oldalainak betöltési ideje 19,49%-kal csökkent, az átlagos szerver válaszidő hihetetlen 48,31%-kal és a szerver csatlakozáshoz szükséges átlagidő pedig 39,01%-kal csökkent.

A Laklara bevételeit illetően szintén rendkívüli változások által be – minden új kollekciót nagyon gyorsan értékesítenek. A bevételek nagysága pedig nagyban függ a legyártott termékek számától. Ha pedig ez nem így volna, nagyon valószínű, hogy az eladásokon is meglátszana a javulás.

A pozitív vásárlói visszacsatolás minden várakozást felülmúlt

A legfontosabb viszont az, hogy több száz lelkes vevő jelentkezett egy új kollekció bemutatója után. Leginkább azt dicsérték, hogy a webáruház mennyivel gyorsabb és megbízhatóbb lett. És ez még akkor is így van, amikor, az új kollekció bemutatásakor egyébként is nagy a tolongás.

Íme néhány reakció az elégedett ügyfelektől:

A vshosting~ segített megoldani a korábbi problémáinkat. Az új szerver könnyedén kezeli az új kollekciók bevezetését, és a La Klara ügyfelei a telepítést követően azonnal érzékelték a teljes webáruház sebességének növekedését.

Az elmúlt 17 évben sikeresen megvalósítottuk több száz ügyfelünk migrációját. Önnek is segítünk.

 1. Ingyenes konzultáció

  Elég, ha meghagyja a telefonszámát. Visszahívjuk Önt.

 2. Ingyenes megoldástervezet

  Kötelezettség nélkül egyeztetjük, hogyan tudunk segíteni Önnek. Testre szabott megoldást kínálunk.

 3. Professzionális
  megvalósítással állunk elő

  Előkészítjük a problémamentes migráció
  környezetét a közös javaslatok alapján.

Adja meg telefonszámát vagy emailcímét
  Vagy hívjon a következő telefonszámon

  +36 80 206 005 24/7 üzemben
  ajanlat@vshosting.hu
  Másolás
  Visszahívjuk Önt